AlzaBoxy Q1 PET

Domoclip DOC124

Zobraziť katalóg
Domoclip DOC124
Gril kontaktný, celková plocha 19 x 30 cm, kontaktný gril + klasický, nepriľnavý povrch, nastaviteľný termostat, LED kontrolky, spínač on/off, zásobník pre prebytočný tuk, 1600 W
Kód:  DOM007 Produktové číslo:  DOC124 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Domoclip DOC124

Máte radi grilovanie vo všetkých ročných obdobiach? Multifunkčný kontaktný gril Domoclip vám to umožní. Na grile môžete upravovať mäso, ryby aj zeleninu a skvele poslúži aj na prípravu sendvičov a hamburgerov. S teflónovou nepriľnavou grilovacou plochou s rozmermi 19 × 38 cm pripravíte hlavný chod aj prílohu naraz. Prístroj zapnete spínačom on/off. Teplotu jednoducho nastavíte pomocou termostatu a na pripravenosť grilu na použitie vás upozorní LED kontrolka. Na bezpečné grilovanie má prístroj protišmykové nožičky. Prebytočný tuk sa ukladá v špeciálnej nádobke. Na ľahké čistenie je súčasťou grilu čistiaca kefka. Príkon 1600 W. 

Kľúčové vlastnosti

  • Multifunkčný kontaktný gril
  • Nepriľnavá teflónová grilovacia plocha
  • Správnu teplotu vám pomôže udržať termostat
  • LED kontrolky informujú o pripravení grilu
  • Protišmykové nožičky na bezpečné grilovanie
  • Kefka na jednoduché čistenie grilu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Domoclip DOC124 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DomoClip DOC124. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOMOCLIP DOC124. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOMOCLIP DOC124. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Domoclip DOC124.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií