PET PET

Elpumps BP 14

Zobraziť katalóg
Elpumps BP 14
Čerpadlo do vrtu hlbinné do studní a vrtov, 230 V/50 Hz, príkon 1600 W, čerpací výkon 5400 l/hod., max. tlak 8 barov, dopravná výška 80 m, dĺžka kábla 20 m, hmotnosť 20 kg
Kód:  GAR400g Produktové číslo:  BP 14 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Elpumps BP 14

Ak doma máte studňu, pravdepodobne viete, že ak je voda nižšie ako 9 metrov, je na čerpanie vody potreba ponorné čerpadlo. Jedným z obľúbených ponorných čerpadiel je aj Elpumps BP 14 s čerpacím výkonom až 5400 l/hod. Plášť je vyrobený z odolného antikoru, rovnako ako obežné kolesá, čo im zaisťuje dlhú životnosť.

Čerpadlo môžete využiť na čerpanie čistej vody z vrtov, studní alebo nádrží. Dobre poslúži ako súčasť zásobovania chát a rodinných domov vlastnou vodou. Svoje miesto si nájdete aj v rámci závlahových systémov a tlakových systémov pracujúcich s vodou, kde zvládne až 7 trysiek. Dokáže vodu dopraviť až do výšky 80 metrov.

Konštruktér čerpadla myslel aj na situácie, kedy dôjde k nejakému poškodeniu. Čerpadlo sa skladá z dvoch oddelených častí - motorová časť s káblom s dĺžkou 20 metrov a elektrickou skrinkou a z druhej hydraulickej časti. Toto usporiadanie veľmi podstatne uľahčuje servisné či opravárske práce, čím ušetríte ďalšie náklady.

Motor je vybavený tepelnou poistkou, ktorý ho ochráni v prípade zablokovania kolies a nadprúdovou ochranu. Hmotnosť čerpadla je 20 kg, vrátane masívneho závesného liatinového oka.

Hlavné prednosti

  • Dokáže vodu čerpať až do výšky 80 metrov
  • Vhodné pre rodinné domy, chaty či závlahové systémy
  • Tepelná poistka motora
  • Dlhý napájací kábel - 20 metrov
  • Konštrukcia šetrí náklady pri servise a oprave
 

Parametre a špecifikácia

Dopravná výška
80 m Hotovo!
Prietok
5 400 l/h Hotovo!
Výkon
1 600 W Hotovo!

Vlastnosti

Dopravná výška
80 m Hotovo!
Prietok
5 400 l/h Hotovo!
Výkon
1 600 W Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, prosím kde by se pro toto čerpadlo dal nechat prodloužit přívodní kabel, mám vrt hluboký 36m a nechávat čerpadlo zbytečně viset 16 a více metrů ode dna mi přijde trochu zbytečné, chtěl bych ho dát tak do 30m. V návaznosti na tom, musí se prodlužovat i závěsný kabel nebo ten již delší je?

Diskusia a poradňa k Elpumps BP 14
Príslušenstvo pre Elpumps BP 14 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elpumps BP 14.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií