AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

EQUES VEIU GREETER gray

Zobraziť katalóg
EQUES VEIU GREETER gray
4,0 1 hodnotení
Digitálne kukátko na dvere s nahrávaním a s kamerou, aplikácia pre Android a iOS v češtine a angličtine
Kód:  SafeHM01 Produktové číslo:  GREETER_PLUS-GR

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EQUES VEIU GREETER gray Predaj skončil

EQUES VEIU GREETER gray

Prvotriedna bezpečnosť a moderné technológie

Digitálny dverný priezor EQUES Greeter Plus v elegantnej a univerzálnej sivej farbe ocenia predovšetkým nenároční používatelia preferujúci jednoduchosť. Priezor vám ponúkne nepretržité monitorovanie každého diania pred vašimi vchodovými dverami. Vďaka funkcii automatického záznamu pohybu osoby predo dvermi budete vždy v bezpečí a chránení.

Hlavné prednosti dverného priezoru EQUES Greeter Plus gray

  • Jednoduché a intuitívne ovládanie priezoru EQUES Greeter Plus
  • Disponuje kamerou s uhlom natáčania až 120°
  • Možnosť vytvárania fotografií aj videozáznamov osôb predo dvermi
  • Farebný displej s uhlopriečkou 2,8"
  • Digitálny priezor  disponuje slotom na microSD kartu
  • Vhodný aj pre seniorov a staršie osoby
  • Detekcia pohybu
  • Nabíjacia batéria s výdržou až 20 dní nepretržitého nahrávania
  • Jednoduchá a rýchla montáž aj bez úprav dverí

Dlhá výdrž batérie

Digitálny dverný priezor EQUES Greeter Plus je napájaný pomocou nabíjacieho lítiového akumulátora s kapacitou 1 800 mAh, ktorý zabezpečí výdrž až 20 dní nepretržitej prevádzky. Samozrejme disponuje aj vstupom pre pamäťovú microSD kartu na uloženie nasnímaných videozáznamov a fotografií.

Inštalácia priezoru EQUES Greeter Plus je veľmi jednoduchá

Zariadenie môže byť nainštalované takmer na akékoľvek dvere. Samotná montáž nezaberie viac ako 10 minút a nevyžaduje žiadne špeciálne náradie, ani dodatočné a zložité úpravy dverí či inštaláciu kabeláže. Všetko potrebné na montáž digitálneho priezoru EQUES Greeter Plus vrátane spojovacieho materiálu nájdete vnútri balenia.


Flexibilné použitie a používateľsky prívetivé ovládanie

Digitálny priezor sa skladá celkom z dvoch častí – vnútornej a vonkajšej. Vonkajšia časť disponuje kamerou s rozlíšením 0,3 Mpx, pohybovým senzorom, tlačidlom zvončeka a infračervenou diódou, ktorá zaistí kvalitný nočný záznam. Na vnútornej časti budete už len pozorovať dianie za dverami. Vnútorná jednotka disponuje farebným LCD displejom, ktorý vám na uhlopriečke 2,8" zobrazuje všetky návštevy, cudzie psíky na rohožke aj nevítaných hostí. Niektoré nastavenia môžete ľahko zmeniť pomocou ovládacích tlačidiel pod obrazovkou.

EQUES Greeter Plus – univerzálny strážca

Kamera vyhotovuje záznam s uhlom záberu až 120° a nedovolí nahliadnutie do priestoru vášho bytu tak, ako je to pri bežných priezoroch. Môžete sa teda zakaždým rozhodnúť, či chcete návštevníka pustiť do bytu alebo si len úplne potichu a diskrétne zaobstarať jeho záznam. Po stlačení tlačidla alebo detegovaní pohybu predo dvermi priezor EQUES Greeter Plus automaticky vytvorí záznam.

Záznam na pamäťovú kartu

Úložisko priezoru EQUES Greeter Plus môžete rozšíriť až 32 GB pamäťovou microSD kartou a významne tak zvýšiť počet zaznamenaných súborov. Ovládanie zariadenia je rýchle, jednoduché a intuitívne. Softvér je kompletne v českom jazyku a tlačidlá sú ľahko dostupné a viditeľné, priezor teda môžete zaobstarať aj starším osobám alebo osobám so zhoršeným zrakom. Jeho obsluhu hravo zvládnu aj deti.

Obsah balenia digitálneho priezoru EQUES Greeter Plus

  • 1× vnútorná časť (monitor)
  • 1× vonkajšia časť (kamera)
  • 1× držiak
  • 1× sieťový USB adaptér
  • 1× micro USB kábel
  • 1× sada skrutiek
  • 1× slovenský návod v balení

Parametre a špecifikácia

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Funkcie
s nahrávaním, s kamerou Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Funkcie

Funkcie
s nahrávaním, s kamerou Hotovo!
Poznámka:
» Všetky kukátka na dvere

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, da sa kukatko prepojit s aplikaciou v telefone? Funguje aj pripojenie na dialku cez Wifi? Alebo akou formou sa da vyuzit prepojenie s aplikaciou? Dakujem

Dobry den, v popisu jsem to nikde nenasla, ale je nutna njaka maximalni tloustk dveri? Popripade, cim je zajisteno propojeni vnitrni a vnejsi casti kukatka? Konkretne se jedna o specialni bezpecnostni dvere s ocelovym vnitrkem a tloustkou kolem osmi centimetru. Dekuji za odpoved.

Dobrý den, dnes jsem namontoval toto dveřní kukátko a při jeho nastavení jsem zjistil, že v menu chybí detekce pohybu. Za expozicí by měla být detekce pohybu, ale není a pokračuje přepis záznamu. Chybí v něm dle návodu nastavení detekce pohybu, nastavení poplachu, nastavení citlivosti poplachu, hlasitost výstrahy při detekci pohybu, tón výstrahy při detekci pohybu a nastavení podsvícení tlačítka zvonku. Kamera má přitom senzor pohybu a pohyb by měl spouštět záznam. Kde je chyba? Kvůli nahrávání přes senzor pohybu jsem si kukátko pořizoval. Takto mi je nanic. Mirek. Děkuji za brzkou odpověď.

Dobrý den. Kukátko po vložení paměťové karty 32G umožní v menu nastavení záznamu videa, ale k záznamu videí nedojde, ukládají se pouze snímky (jpg) ve vnitřní paměti. Kde je chyba?

Dobry den, da sa kukatko nainstalovat aj na dvere, na ktorych momentalne nie je kukatko ani ziaden otvor? Dakujem za odpoved.

Dobrý den,detektor zachytí pohyb a spustí nahrávání nebo pouze při zmáčknutí zvonku?Je ovládání v českém jazyce?Děkuji

Dobrý den , zajímá mě , co pro vás je " výdrž baterie 20h" myslte tím že baterie se vybíjí pouze při sepnutí fotoaparátu nebo nahrávání videa , a když vám nikdo ke dveřím nepříjde , baterie se de facto nevybíjí ? což by mohlo znamenat že ve skutečnosti se baterie vybije cca třeba za 1-2-3 roky ? Co je tedy myšleno 20h , jak si to mám vysvětlit ? Dále mě zajímá jestli má zařízení nějakou diodu,která upozorní na nutnost dobit baterii a taky mě zajímá jak se dobíjí baterie v tomto kukátku . Tzn jestli , se musí natáhnout kabel (málokdo má zásuvku u dveří) nebo jestli to má nějakou dobíječku , nebo je možné dobíječku spolu s druhou baterii přikoupit a vždy baterie pouze vyměnit , prostě jak složité to je , tu nejdůležitější věc nemáte totiž nikde popsánu , děkuji za odpověd

Dobrý den, je možné instalovat kukátko i na dveře s polstrováním? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k EQUES VEIU GREETER gray
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EQUES VEIU GREETER gray. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EQUES VEIU GREETER - gray.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií