Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

EQUES VEIU MINI 2 gray

Zobraziť katalóg
EQUES VEIU MINI 2 gray
2,7 4 hodnotení
Digitálne kukátko na dvere s nahrávaním a s kamerou, pripojenie cez WiFi, aplikácia pre Android a iOS v češtine a angličtine
Kód:  SafeHM03 Produktové číslo:  VEIUMINI_2-GR

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EQUES VEIU MINI 2 gray

Prvotriedna bezpečnosť a moderné technológie

Digitálny priezor na dvere EQUES VEIU MINI 2 je určený všetkým, ktorí chcú svedomito ustrážiť vstup do svojho domova. WiFi priezor EQUES VEIU MINI 2 v elegantnom sivom vyhotovení ocenia predovšetkým náročnejší používatelia preferujúci variant s používateľsky intuitívnym ovládaním a kompaktným dizajnom. Priezor vám ponúkne nepretržité monitorovanie každého diania pred vchodovými dverami. Po stlačení tlačidla zvončeka alebo detekcii pohybu pred dverami dôjde k automatickému vytvoreniu záznamu a upozorneniu používateľa prostredníctvom mobilnej aplikácie.

Hlavné prednosti dverného priezoru EQUES VEIU MINI 2 gray

  • Kvalitný a praktický priezor EQUES VEIU MINI 2 s kamerou a uhlom natáčania až 160°
  • Možnosť vytvárania fotografií aj videozáznamov osôb stojacich pred dverami
  • Dotykový displej s uhlopriečkou 4,3"
  • Slot na MicroSD kartu (až 32 GB)
  • Priezor v univerzálnom sivom vyhotovení
  • Nabíjacia batéria s výdržou až 40 dní nepretržitého nahrávania
  • Možnosť spárovania s mobilnou aplikáciou (iOS, Android)
  • Jednoduchá a rýchla montáž aj bez úprav dverí
  • Cloudové úložisko zadarmo

Dlhá výdrž batérie

Digitálny WiFi priezor EQUES VEIU MINI 2 je napájaný pomocou nabíjacieho lítiového akumulátora s kapacitou 5 000 mAh, ktorý vydrží až 40 dní nepretržitej prevádzky. EQUES VEIU MINI 2 disponuje aj vstupom pre pamäťovú microSD kartu na uloženie nasnímaných videozáznamov a fotografií.

Inštalácia priezoru EQUES VEIU MINI 2 je veľmi jednoduchá

Zariadenie môže byť nainštalované takmer na akékoľvek dvere. Samotná montáž nezaberie viac ako 10 minút a nevyžaduje žiadne špeciálne náradie, ani dodatočné a zložité úpravy dverí či inštaláciu kabeláže. Na prenos dát do mobilného zariadenia sa využíva domáca WiFi sieť, ktorá zaručuje rýchle a bezpečné streamovanie videa v pásme 2,4 GHz.


Flexibilné použitie a používateľsky prívetivé ovládanie

Digitálny WiFi priezor EQUES VEIU MINI 2 sa skladá celkom z dvoch častí – vnútornej a vonkajšej. Vonkajšia časť disponuje kamerou s rozlíšením 2 Mpx, pohybovým PIR senzorom, tlačidlom zvončeka, mikrofónom, reproduktorom a infračervenou diódou, ktorá zaistí kvalitný nočný záznam. Vnútorná časť je vybavená ovládacím tlačidlom, reproduktorom a farebným dotykovým LCD displejom s veľkosťou 4,3".

EQUES VEIU MINI 2 – univerzálny strážca

Kamera vyhotovuje záznam s uhlom záberu až 160° a nedovolí nahliadnutie do priestoru vášho bytu tak, ako je to pri bežných priezoroch. Môžete sa teda zakaždým rozhodnúť, či chcete návštevníka pustiť do bytu alebo si len úplne potichu a diskrétne vytvoriť jeho záznam. Po stlačení tlačidla alebo detegovaní pohybu predo dvermi priezor EQUES VEIU MINI 2 automaticky vytvorí záznam.

Záznam na kartu alebo do cloudu

Úložisko priezoru EQUES VEIU MINI 2 môžete rozšíriť až o 32 GB veľkú pamäťovú kartu a významne tak zvýšiť počet zaznamenaných súborov. Navyše možno využiť cloudové úložisko zdarma poskytované ku všetkým WiFi priezorom EQUES. Ovládanie zariadenia je rýchle, jednoduché a intuitívne. Priezor umožňuje streamovanie videa v pásme 2,4 GHz.

Obsah balenia digitálneho priezoru EQUES VEIU MINI 2

  • 1× vnútorná časť (monitor)
  • 1× vonkajšia časť (kamera)
  • 1× držiak
  • 1× dokovacia stanica
  • 1× USB adaptér
  • 1× sada skrutiek
  • 1× používateľská príručka

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Funkcie

Funkcie
s nahrávaním, s kamerou Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky kukátka na dvere

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

cele kukatko je nahovno, zamerne som si kupil drahe a z obchodu aby som nemal problemy ako z aliexpresu a just jch mam, cas nesedi ani po x restartoch, nastavene na okamzite foto a foti az po par sekundach, oznam o zazname pride az po par minutach a komunikacia z mojej strany taka mizerna az hamba, ked zvysim citlivost tak falosne zaznamy robi kazdu chvilu,totalna hamba, za vela penazi velke hovno, absolutne neodporucam

Dátum naskladnenia 30.6.2022 neni vtip ? :D

Dobrý deň, Je prosím možné nejakým spôsobom vypnúť nočné prisvetlenie? Cervene bodky sú viditeľne a tak isto vydáva zariadenie pri zapnutí nočného režimu nepríjemný zvuk, čo mi bohužiaľ prekáža, nakoľko je zariadenie príliš napadne. Ďakujem

Zdravím. Po poslednej aktualizácii okolo 12.2.2022 sa niečo ale poriadne pos...lo. Vôbec nejde prehrať záznam videa... Čo s tým urobili tí Čínania??? Toto je základná funkcia kukátka - prehrať záznam. To ako keby ste auto naštartovali, ale nemohli sa pohnúť z miesta. Absolútne neodporúčam. A stálo to veľké peniaze... Som sklamaný

Čo sa stalo? Od 12.2. 2022 to Prestalo fungovať... Šit

Po detekcii pohybu mi zaznamená video dosť oneskorene a len 10 sekúnd. Dá sa nastaviť citlivosť detekcie a dá sa nastaviť nahrávanie videa aj dlhšie a ak áno, tak ako. Dá sa spustiť nahrávanie videa aj ručne ak niekto stojí za dverami ? Za odpoveď vopred ďakujem.

Zaujímala by ma možnosť výmeny akumulátora a jeho cena. Ďakujem

Dobrý deň. Viete mi poradiť alebo poslať link na aplikáciu k tomuto kukátku? Hľadal som no som bezradný , nenašiel som ani na google play ako mi bolo povedané pri kúpe.

Dobry den, mam otazku. Pouzival jsem zvoncek asi 2 mesice. Pak jsem zkousel dat micro sd a zvolil aktualizace, jenze z karty bylo prazdne a myslel jsem ze nepujde, tak jsem vypnul zvoncek a odpojil kartu, potom zapnul ale uz nereaguje. Presto jsem zkousel pres tlacitko reset ale vubec nic. Vite co s tim a jak muzu resetovat tento pristroj. Dekuji

Dobrý večer. Kukátko mi zo dňa na deň prestalo na mobile hlásiť poplach a nahraté video. Video síce uložilo, ale ma na to mobil neupozornil. V nastaveniach mám všetky hlásenia zapnuté. Včera večer ešte fungovalo v poriadku. Za odpoveď ďakujem.

12
Diskusia a poradňa k EQUES VEIU MINI 2 gray
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EQUES VEIU MINI 2 gray. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EQUES VEIU MINI 2 - gray.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií