Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Eurom Flow SPV 900i

Zobraziť katalóg
Eurom Flow SPV 900i
Kalové čerpadlo ponorné univerzálne kalové, 900 W, 230/50 Hz, max. čerpací výkon 233 l/min., max. tlak 0,9 barov, max. dopravná výška 9 m, max. hĺbka 9 m, max. priemer pevných častí 35 mm, dĺžka kábla 10 m, hmotnosť 6,5 kg
Kód:  VGA090c Produktové číslo:  14260922

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Eurom Flow SPV 900i

Ponorné univerzální kalové čerpadlo Eurom Flow SPV 900i můžete používat k nejrůznějším účelům. Velmi efektivní je při vyprazdňování a čištění nádrží i rybníků, ale také při čerpání vody ze studní, čisté vody z bazénů i zatopených šachet. Toto zařízení disponuje špičkovým čerpacím výkonem 233 l/min a maximální dopravní výškou 9 m. Navíc umožňuje čerpat znečištěnou vodu, přičemž maximální průměr pevných částic činí 35 mm. Pokud tedy potřebujete spolehlivé čerpadlo, stačí si jej jednoduše objednat. 

Podstatné vlastnosti

  • Ponorné univerzální kalové čerpadlo
  • Možnost využít k nejrůznějším účelům
  • Umožňuje čerpat znečištěnou vodu
  • Špičkový čerpací výkon

Parametre a špecifikácia

Dopravná výška
9 m Hotovo!
Prietok
13 980 l/h Hotovo!
Výkon
900 W Hotovo!

Vlastnosti

Dopravná výška
9 m Hotovo!
Prietok
13 980 l/h Hotovo!
Výkon
900 W Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aby som mohol zodpovedne objednať čerpadlo potrebujem jeho rozmery, údaje pre pripojenie výtlačného potrubia, prípadne jeho charakteristiku. Momentálne riešim problém, ako vyčerpať vodu znečistenú štrkom z novo vyvŕtanej studne, ktorej priemer je 120 mm. Hľadám vhodné kalové čerpadlo.

Diskusia a poradňa k Eurom Flow SPV 900i
Príslušenstvo pre Eurom Flow SPV 900i Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eurom Flow SPV 900i.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií