AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

FAB Celoplošná závora 1550/90

Zobraziť katalóg
FAB Celoplošná závora 1550/90
Závora – vhodná pre zabezpečenie pravých a ľavých jednokrídlových vchodových dverí otváraných smerom dovnútra, chráni celú šírku dverí pred vonkajším pokusom o vlámanie, zabraňuje otvoreniu dverí násilným vyrazením a neumožňuje vysadenie dverí z dverových závesov, použitím výrazne zvýšite bezpečnosť vášho majetku, uzamkýnateľná cez cylindrickú vložku zvnútra i zvonku , cylindrická vložka FAB 200RS je chránená bezpečnostným štítom proti odvŕtaniu a rozlomeniu, pre dvere so šírkou 900mm a hrúbkou 40 – 45mm, štandardne dodávaná so 6 kľúčmi a identifikačnou kartou, farba – slonovinová kosť
Kód:  ASAB041 Produktové číslo:  286312003190020 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FAB Celoplošná závora 1550/90 Predaj skončil

FAB Celoplošná závora 1550/90

Bezpečnostná závora na dvere je riešenie pre zabezpečenie dvojkrídlových i jednokrídlových dverí. Predovšetkým ju ocenia ľudia žijúci v starších bytových domoch, ale aj ľudia z nových bytových domov vo väčších mestách, hoci uplatnenie nájde všade. Toto zabezpečenie zabraňuje otvoreniu dverí násilným vyrazením a neumožňuje vysadenie dverí z dverných závesov.

Kľúčové vlastnosti FAB celoplošnej závory 1550/90

  • Celoplošná závora pre zaistenie pravých aj ľavých jednokrídlových so šírkou 90 cm
  • Dodávka obsahuje vložku FAB 200RSD K12 29 + 70
  • Možno zjednotiť na spoločný uzáver (označenie SU) s ďalšími výrobkami radu FAB 200RS
  • Povrchová úprava krytov závory
  • Balenie obsahuje identifikačnú kartu a 6 kľúčov

Nízka hlučnosť vnútorného mechanizmu

Nielen vaši spolubývajúci, ale aj susedia ocenia, že pri odomkýnaní dvernej závory neprebudíte celý dom. Dobrá a kvalitná FAB celoplošná závora 1550/90 takéto vlastnosti rozhodne má. Používateľov určite poteší, že balenie obsahuje až 6 kľúčov. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné závoru nainstalovat obráceně aby zajížděla do futer, do vyřezaných otvorů, nikoliv do protikusů? Chtěl bych jí dát na ocelové dveře od nářaďovny, které se kvůli místu otevírají ven. Jde mi jen o to jestli se tam vejde a bude to fungovat.

Diskusia a poradňa k FAB Celoplošná závora 1550/90
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FAB Celoplošná závora 1550/90.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií