Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Fieldmann FZR 4616-B

Zobraziť katalóg
Fieldmann FZR 4616-B
3,5 2 hodnotení
Benzínová kosačka benzínová s pojazdom, OHV 139 cm3, 2,50 kW, záber 46 cm (systém 4 v 1), centrálne nastavenie výšky kosenia (25 - 75 mm), mulčovanie, výškovo nastaviteľné sklopné madlo, objem zberného koša 55 l, oceľové šasi, hmotnosť 32 kg
Kód:  BOJ117g Produktové číslo:  FZR 4616-B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fieldmann FZR 4616-B

Sekanie záhrady nemusí byť vôbec ťažké. Benzínová rotačná kosačka Fieldmann FZR 4616-B s vlastným pojazdom a šírkou záberu 46 cm má nielen kvalitný štvortaktný motor, ale aj systém 4 v 1. Vďaka nemu si môžete vybrať, či trávu zbierať do koša, mulčovať, odhodiť na stranu alebo vyriadkovať za kosačkou. Zároveň je možné za pomoci jedinej páky jednoducho nastaviť výšku kosenia, a to na 25 až 75 mm. Záleží iba na vás. 

Kľúčové vlastnosti

  • Benzínová rotačná kosačka s vlastným pojazdom, kvalitným motorom a šírkou záberu 46 cm
  • Systém 4 v 1 - zbieranie do koša, mulčovanie, odhodenie na stranu, vyriadkovanie
  • Nastaviteľná výška kosenia (25-75 mm)
  • Výškovo nastaviteľné sklopné madlo s mäkčeným poťahom
  • Odolné oceľové šasi

Jednoduché ovládanie i dlhá životnosť

Ovládanie benzínovej rotačnej kosačky Fieldmann FZR 4616-B je veľmi jednoduché. U sklápacieho madla je totiž možné nastaviť výšku a navyše je potiahnuté mäkčeným poťahom, ktorý výrazne tlmí vibrácie. Práve na madle nájdete tiež priehradku pre rôzne drobnosti. Ľahkú manipuláciu podporujú aj kolesá s guličkovými ložiskami. Oceľové šasi zároveň zaručuje odolnosť, a životnosť celého zariadenia.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zajímalo by mne, zda má někdo s touto sekačkou podobné zkušenosti jako já. Vzhledem k tomu, že až po dodání a rozbalení jsem zjistil, že je to Made in China, nějak ani nepřekvapilo, že v návodu k obsluze nebyly prakticky žádné informace (ani to, že v motoru není žádný olej - to bylo jen tak okrajove zmíněno v nesouvisejícím odstavci). Takže jsem stroj opatřil náplněmi a loňskou sezonu používal - trávník cca 8x20 metrů. Po této jediné sezoně je plech, ze kterého je vyroben pracovní prostor zcela zrezivělý, s oloupanou vrstvičkou zelené barvy. Jsem ojedinělý případ, nebo je nás víc ?

Diskusia a poradňa k Fieldmann FZR 4616-B
Príslušenstvo pre Fieldmann FZR 4616-B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fieldmann FZR 4616-B.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií