Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Fiskars Hrablo na sneh QuikFit™ bez násady

Zobraziť katalóg
Fiskars Hrablo na sneh QuikFit™ bez násady
Odhŕňač snehu – na terasy a menšie dvorce, materiál pracovnej časti: PP plast a hliníková lišta, dĺžka 32cm, šírka 36cm, váha 0.47kg, mechanizmus zámku QuikFit pre pripojenie na univerzálny pracovný adaptér či násadu
Kód:  BOR415z Produktové číslo:  1000743 Stránky výrobcu
Fiskars Hrablo na sneh QuikFit™ bez násady Predaj skončil

Fiskars Hrablo na sneh QuikFit™ bez násady

Hrablo na sneh je vhodné pre menšie plochy, dvorce alebo terasy. Je vyrobené z tvrdeného PP plastu. V dolnej časti je opatrené ochrannou a odolnou hliníkovou lištou. Pracovná časť je široká 36 cm a vysoká 32 cm. Určite oceníte zámkový systém QuikFit, ktorý umožňuje spojenie rôzneho záhradného náradia s jedinou univerzálnou násadou. Integrovaná objímka zaisťuje jedným pohybom rýchle a pevné spojenie pracovnej časti a násady. Hrablo váži iba 0,47 kg čo vám zabezpečí dlhodobé a ľahké zhrňovanie snehu bez väčšej námahy. Uľahčite si prácu pri odpratávaní snehu s týmto praktickým zhrňovačom od preverenej značky Fiskars.

Kľúčové vlastnosti

  • Zámkový systém QuikFit
  • PP plast
  • Rozmery (Š × V): 36 × 32 cm
  • Hmotnosť: 0,47 kg

Parametre a špecifikácia

Šírka záberu
35 cm Hotovo!

Vlastnosti

Šírka záberu
35 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fiskars Hrablo na sneh QuikFit™ bez násady Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fiskars Hrablo na sníh QuikFit™ bez násady.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií