Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Fiskars set 129029 - limitovaná edícia

Zobraziť katalóg
Fiskars set 129029 - limitovaná edícia
5 3 hodnotení
Sada náradia A6 White Sekera, Xsharp ostrič, záhradné rukavice, papierová tuba
Kód:  BOR001x Rozšírená záruka +96 mesiacov Produktové číslo:  129029 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fiskars set 129029 - limitovaná edícia Predaj skončil

Fiskars set 129029 - limitovaná edícia

Ľahko vyriešite darček k Vianociam či narodeninám. Odolné a viacúčelové rukavice s protišmykovou vrstvou, kvalitne spracovaný ostrič sekier aj nožov s keramickými kotúčmi a viacúčelová sekera Fiskars A9 v limitovanej edícii! Všetko dostanete v štýlovom a praktickom darčekovom balení s mašličkou.

Na čo sa môžete tešiť

  • Viacúčelová sekera Fiskars A9 pre štiepanie menších polienok, drobné osekávanie, turistiku či kempovanie
  • Vďaka progresívnej technológii brúsenie do konvexného tvaru vzniklo odolné ostrie, ktoré minimalizuje výskyt korózii
  • Porisko z mäkkého plastu, ktoré je schopné aktívne tlmiť nepríjemné nárazy
  • Hodnotný ostrič sekier a nožov Fiskars Xsharp vhodný pre pravákov aj ľavákov
  • Rukavice, ktoré sú vyrobené z priedušného materiálu pre maximálne pohodlie a bezpečnosť

Sekera pre každú aktivitu

Svojimi parametrami je priamo predurčená k štiepanie menších klátov, osekávanie a kempovanie. Nová geometria čepele uľahčuje vytiahnutie zovretej sekery z polena. Pri inovácii čepele boli použité dva stupňe tvrdosti pre trvanlivosť ostria a optimálnu tuhosť - tvrdosť tela v štandarde 48 HRC a ostrie v 55 HRC. Ďalšou nespornou súčasťou sekery je pokroková technológia PTFE, ktorá až o 25% znižuje trenie a tým minimalizuje možný výskyt korózie. Ťažisko sekery je čo najviac priblížené k čepeli, čo má za následok perfektné vyváženie medzi hlavou a poriskom pre bezpečné a efektívne používanie.

Materiál FiberComp, z čoho bolo vytvorené samotné odľahčené porisko sekery, činí sekeru takmer nezničiteľnou. Sklené vlákna použité pri výrobe sú pevné, trvanlivé a ľahké. Pre maximálny komfort bolo miesto pre uchytenie pokryté mäkkou vrstvou, ktorá absorbuje nárazy, je protišmyková a pohodlne sa drží. Komplikácie s vyklzávaním sekery boli vyriešená rozšíreným koncom.

Mimo sekery poteší ostrie Xsharp alebo pohodlné rukavice

Brúsič, vďaka kompaktným rozmerom a skvelému spracovaniu, je skladný a možno ho obsluhovať ako ľavou, tak aj pravou rukou. Skladá sa z vodiacej drážky a keramických kotúčikov, ktoré navráti vášmu záhradnému náčiniu optimálnu ostrosť s dlhou trvanlivosťou. Brúsič sa pri čistení ľahko rozoberá aj skladá, jeho protišmyková podložka na spodnej strane zabezpečuje bezpečnú prácu.

Štýlové rukavice sú vystužené, čím sú ideálne pre manuálnu prácu, ako je kosenie / rezanie dreva či rytie záhrady. Vďaka špeciálnemu povrchu a gume na zápästí pri práci nešmýkajú z rúk. Odolný, špeciálne prešívaný a priedušný materiál prináša čo možno najväčšie pohodlie a ochranu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fiskars set 129029 - limitovaná edícia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fiskars set 129029 - limitovaná edice.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií