AD homeoffice PET

Fiskars štiepacia sekera X21 a Nôž univerzálny Hardware

Zobraziť katalóg
Fiskars štiepacia sekera X21 a Nôž univerzálny Hardware
Sada náradia - obsahuje sekeru na štiepanie X21 veľkosti L a univerzálny nôž s integrovanou brúskou
Kód:  BOR801h Produktové číslo:  1025436 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fiskars štiepacia sekera X21 a Nôž univerzálny Hardware Predaj skončil

Fiskars štiepacia sekera X21 a Nôž univerzálny Hardware

Špičková sada Fiskars poteší každého, kto často štiepa drevo alebo pracuje na záhrade. V praktickej súprave nájdete sekeru X21 veľkosti L a univerzálny nôž s integrovanou brúskou . Pripravte si drevo na chladné večery, na posedenie pri táboráku, na víkendy na chate alebo rovno na zimu! S touto súpravou bude práca oveľa jednoduchšia!

Kľúčové vlastnosti sekery Fiskars X21 a noža Hardware

  • Skvelá sada pre širokú škálu využitia
  • Perfektne tvarovaná a vyvážená sekera
  • Použité kvalitné materiály
  • Nôž s integrovanou brúskou

Sekera Fiskars X21

Sekera Fiskars X21 je určená na štiepanie polien o priemere 20-30 cm. Vďaka svojmu unikátnemu dizajnu vám ušetrí nielen veľa energie, ale môžete s ňou pracovať dlhú dobu bez zbytočnej únavy chrbta a rúk. Čepeľ je vyrobená zo špeciálnej vysoko kvalitnej ocele, ktorá sa jednoducho brúsi. Ostrie v uhle 35 ° je spracované do konvexného tvaru, aby sa predchádzalo jeho poškodeniu. Zaoblené okraje rozšíreného klinu uľahčujú vytiahnutie zovretej sekery z polena. Násada je vyrobená zmateriálu FiberComp, ktorý je vystužený sklenými vláknami. Vďaka tomu je silná, ľahká a obzvlášť odolná. Určite oceníte perfektnú rovnováhu a zahnutý koniec, ktorý zabráni nechcenému skĺznutiu. Súčasťou je aj špeciálne puzdro, ktorý chráni čepeľ pri preprave a skladovaní. 

Nôž Hardware univerzálny

Súčasťou sady je tiež precízne spracovaný nôž Fiskars Hardware. Je vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá zaručuje dlhú životnosť. Perfektne tvarovaná trojkomponentná rukoväť zaručuje uchopenie a maximálny komfort aj po dlhšej dobe používania. Čerešničkou na torte je však šikovne navrhnuté puzdro, ktoré v sebe skrýva brúsku, takže čepeľ je pri každom vytiahnutí udržovaná neustále ostrá.

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze zjistit, zda se jedná o nový typ sekery? Fiskars ho čísluje 1015642.

Diskusia a poradňa k Fiskars štiepacia sekera X21 a Nôž univerzálny Hardware
Príslušenstvo pre Fiskars štiepacia sekera X21 a Nôž univerzálny Hardware Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fiskars Štípací sekera X21 a Nůž univerzální Hardware.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií