Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Fiskars Štiepacia sekera X25 a Pílka Xtract SW73

Zobraziť katalóg
Fiskars Štiepacia sekera X25 a Pílka Xtract SW73
Sada náradia – obsahuje sekeru na štiepanie X25 veľ. XL a pílku Xtract SW73 pre rezanie čerstvých konárov
Kód:  BOR801i Produktové číslo:  1025437 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fiskars Štiepacia sekera X25 a Pílka Xtract SW73 Predaj skončil

Fiskars Štiepacia sekera X25 a Pílka Xtract SW73

Špičková súprava spoločnosti Fiskars poteší každého, kto často štípe drevo či pracuje na záhrade. V praktickej suprave nájdete sekeru X25 veľkosti XL a tiež šikovnú pílku Xtract SW73 pre rezanie čerstvého dreva. Pripravte si drevo na chladné večere, na posedenie pri táboráku, na víkendy na chate alebo rovno na zimu! S touto súpravou bude práca oveľa jednoduchšia!

Kľúčové vlastnosti sekery Fiskars X25 a pílky Xtract SW73

  • Skvelá súprava pre širokú skalu vyžitia
  • Perfektne tvarovaná a vyvážená sekera
  • Porisko z materiálu FiberComp
  • Pílka s dĺžkou čepele 160 mm
  • Zatiahnuteľná čepeľ
  • Komfortná a bezpečná rukoväť Softgrip
  • Karabínka na opasok

Sekera Fiskars X22

Sekera Fiskars X25 je určená na štiepanie polien s priemerom nad 30 cm. Vďaka svojej unikátnej konštrukcii vám ušetrí nielen veľa síl, ale je možné s ňou pracovať po dlhú dobu bez zbytočnej únavy chrbta a paží. Čepeľ je vyrobená zo špeciálnej, vysoko kvalitnej ocele, ktorá sa jednoducho brúsi. Ostrie v uhle 35° je spracované do konvexného tvaru, aby sa predchádzalo jeho poškodeniu. Zaoblené okraje rozšíreného klinu uľahčujú vytiahnutie zovretej sekery z polena. Porisko je potom vyrobené z materiálu FibreComp, ktorý je vystužený sklenými vláknami. Vďaka tomu je pevné, ľahké a predovšetkým trvanlivé. Iste oceníte dokonalú vyváženosť a zahnutý koniec, ktorý zabraňuje nechcenému vykĺznutiu. Súčasťou je aj špeciálne puzdro, ktoré chráni ostrie pri prenášaní a skladovaní.

Pilka Xtract SW73

Súčasťou súpravy a ideálnym doplnkom je šikovná pílka Xtract SW73, ktorá je vďaka svojej dĺžke čepele 160 mm a špeciálne tvarovaným zubom ako stvorená pre rezanie čerstvých konárov až do hrúbky 70 mm. Je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu zaručujúci dlhodobú životnosť. Perfektne stavaná rukoväť Softgrip je zárukou istého úchopu a maximálneho komfortu aj pri dlhšej dobe používania. Veľkou výhodou je možnosť zatiahnutia čepele do rukoväte a prítomnosť karabínky na opasok pre jednoduchšie prenášanie.

 

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fiskars Štiepacia sekera X25 a Pílka Xtract SW73 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fiskars Štípací sekera X25 a Pilka Xtract SW73.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií