Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

FRANCE ZEN 2

Zobraziť katalóg
FRANCE ZEN 2
Fínska sauna – fínska z kanadského jedľovca, pre 2 osoby, vonkajšie rozmery (v, š, h) 190×120×115cm, váha 126kg, 8mm bezpečnostné sklo, prevádzkové napätie 230V
Kód:  HNC089 Produktové číslo:  133922

FRANCE ZEN 2

Chcete mať u vás doma svoje vlastné malé wellness centrum a tak prispievať aj k svojmu zdraviu? Saunovanie všeobecne napomáha psychickej i fyzickej rovnováhe, k očiste tela od škodlivých látok a ponúka osvieženie a relaxáciu. Ďalej prispieva aj k liečbe problémov s dýchacích cestami a kožných ochorení. Táto elegantná fínska sauna pre dve osoby je v tradičnom vyhotovení z pravého kanadského jedľovca s 8 mm bezpečnostným sklom. Je vhodná do interiéru bytu alebo rodinného domu.Saunu možno veľmi jednoducho zmontovať aj bez náradia vďaka stavebnicovému systému. Predhriatie trvá len 20 minút a možno ju vykúriť až na 90 °C.

Kľúčové vlastnosti sauny FRANCE Zen 2

  • Tradičná fínska infrasauna pre dve osoby
  • Sauna France Zen je z pravého kanadského jedľovca
  • Jednoduchá inštalácia a montáž sauny France vďaka stavebnicovému systému
  • Prispieva k telesnému i psychickému zdraviu
  • Predhriatie sauny France Zen trvá len 20 minút
  • Možno dosiahnuť teplotu až 90 °C
  • Bohaté príslušenstvo k saune Zen
  • Prevádzkové napätie 230 V

Štýlové príslušenstvo

K saune France Zen dostanete aj veľmi bohaté príslušenstvo, ktorá urobí saunovanie ešte príjemnejšie. Dve rohová svetlá saunu prežiaria svetlom, takže pohodlne uvidíte na teplomer i vlhkomer. Tradičný nádych saune dodajú presýpacie hodiny pre odmeriavanie času a drevené vedro s naberačkou pre reguláciu vlhkosti vzduchu. Saunu sa odporúča vybaviť kvalitnými fínskymi kachľami Harvia s výkonom 3,5 kW, ktoré majú možnosť nastavenia času zapnutia.

Kúzlo saunovania

Saunovanie by sa malo skladať z 2-3 cyklov v dĺžke 10 až 15 minút, potom by sa telo malo schladiť v studenej vode. Po každom cykle 10 minút je vhodné odpočívať v miestnosti pri izbovej teplote. Pokiaľ chcete času venovanému v saune dať nový rozmer, skúste do vody, ktorú využívate na reguláciu vlhkosti vzduchu, pridať pár kvapiek vonnej arómy, ktorá vám zaistí nové príjemné zážitky a ďalší stupeň relaxácie vďaka aromaterapii. 

Rozmery:
190 × 120 × 115 cm

Rozmery balenia:
194 × 129 × 32 cm krabica A
129 × 115 × 26 cm krabica B
 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Skutečně lze vytopit pouze na 90 stupnu? Nejde to navíc?

Diskusia a poradňa k FRANCE ZEN 2
Príslušenstvo pre FRANCE ZEN 2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FRANCE ZEN 2.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií