Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

FRANCE ZEN 5

Zobraziť katalóg
FRANCE ZEN 5
Fínska sauna – z kanadského jedlovca, pre štyri osoby, vonkajšie rozmery (v, š, h) 200×200×208cm, váha 243kg, 8mm bezpečnostné sklo, prevádzkové napätie 230V
Kód:  HNC093 Produktové číslo:  133926

FRANCE ZEN 5

Chcete mať u vás doma svoje vlastné malé wellness centrum a tým prispievať aj vášmu zdraviu? Saunovanie všeobecne napomáha psychickej aj fyzickej rovnováhe, k očiste tela od škodlivých látok a ďalej ponúka osvieženie a relaxáciu. Ďalej prispieva aj k liečbe problémov s dýchacími cestami a kožných ochorení. Táto elegantná fínska sauna pre päť osôb je v tradičnom vyhotovení z pravého kanadského jedľovca s 8 mm bezpečnostným sklom. Je vhodná do interiéru bytu alebo rodinného domu. Saunu možno veľmi jednoducho zmontovať aj bez náradia, vďaka stavebnicovému systému. Predhriatie trvá len 20 minút a možno ju vykúriť až na 90 °C.

Kľúčové vlastnosti sauny FRANCE Zen 5

  • Tradičná fínska infrasauna pre päť osôb
  • Sauna France Zen je z pravého kanadského jedľovca
  • Jednoduchá inštalácia a montáž sauny France
  • Prispieva k telesnému aj psychickému zdraviu
  • Predhriatie sauny France Zen trvá len 20 minút
  • Možno dosiahnuť teplotu až 90 °C
  • Bohaté príslušenstvo k saune Zen
  • Prevádzkové napätie 230 V

Štýlové príslušenstvo

K saune France Zen dostanete aj veľmi bohaté príslušenstvo, ktoré urobí saunovanie ešte príjemnejším. Dve rohové svetlá saunu prežiaria svetlom, takže pohodlne uvidíte na teplomer aj vlhkomer. Tradičný nádych saune dodajú presýpacie hodiny na odmeriavanie času a drevené vedro s naberačkou na reguláciu vlhkosti vzduchu. Sauna sa odporúča vybaviť kvalitnými fínskymi kachľami Harvia s výkonom 8 kW, ktoré majú možnosť nastavenia času zapnutia.

Čaro saunovania

Saunovanie by sa malo skladať z 2 – 3 cyklov s dĺžkou 10 až 15 minút, potom by sa telo malo schladiť v studenej vode a je vhodné po každom cykle 10 minút odpočívať v miestnosti pri izbovej teplote. Pokiaľ chcete dať času strávenému v saune nový rozmer, skúste do vody, ktorú využívate na reguláciu vlhkosti vzduchu, pridať pár kvapiek vonnej arómy, ktorá vám zabezpečí nové príjemné zážitky a ďalší stupeň relaxácie vďaka aromaterapii. 

Rozmery:
200 × 200 × 208 cm

Rozmery balenia:
208 × 197 × 27 cm krabica A
208 × 130 × 18 cm krabica B
206 × 198 × 25 cm krabica C

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FRANCE ZEN 5
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FRANCE ZEN 5 .
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií