Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Gardena PowerCut Li-40/30, bez aku

Zobraziť katalóg
Gardena PowerCut Li-40/30, bez aku
4,0 1 hodnotení
Strunová kosačka – akumulátorový pohon, kapacita akumulátora 2.6Ah, počet akumulátorov: bez aku, záber 300mm, žací systém: struna, hmotnosť 3.9kg
Kód:  GARD069 Produktové číslo:  967667901 Stránky výrobcu
Gardena PowerCut Li-40/30, bez aku Predaj skončil

Gardena PowerCut Li-40/30, bez aku

Nech už je vaša záhrada opradená vysokou trávou alebo akokoľvek divokým porastom, strunová kosačka Gardena PowerCut Li-40/30 si s nimi hravo poradí. Bezkefový motor PowerPlus vyniká vysokým výkonom a je obzvlášť účinný pri dlhých prevádzkových časoch. Predlžovanie struny pomocou poklepu zaistí riadené vysúvanie struny presne podľa aktuálnej potreby a individuálnych požiadaviek. Ak budete kosiť v blízkosti kvetín, môžete vyklopiť kryt, ktorý rastliny ochráni pred poškodením. Kosačka  Gardena PowerCut Li-40/30 je poháňaná akumulátorom GARDENA System, ktorý je veľmi výkonný, nenáročný na údržbu a ľahko sa mení. LED kontrolka navyše znázorňuje aktuálnu úroveň nabitia akumulátora.

Kľúčové vlastnosti strunovej kosačky Gardena PowerCut Li-40/30, bez aku

  • Výkonná strunová kosačka
  • Hravo si poradí s vysokou trávou aj divokým porastom
  • S bezuhlíkovým motorom PowerPlus
  • Predlžovanie struny pomocou poklepu
  • Ochranný kryt zamedzujúci poškodeniu rastlín
  • Režim Eco pre maximálnu dobu chodu kosačky
  • Ergonomicky tvarovaná aj prídavná rukoväť pre komfortné používanie
  • Jednoduchý transport vďaka delenej tyči
  • Intuitívny ovládací panel
  • Akumulátor nie je súčasťou balenia
  • Farebné vyhotovenie: tyrkysovo-sivo-čierne

Maximálne komfortné používanie

Strunová kosačka Gardena PowerCut je opatrená ergonomicky tvarovanou rukoväťou aj prídavnou rukoväťou, ktoré podporujú vzpriamenú pozíciu pri sekaní a tiež uľahčujú bezpečnú navigáciu kosačky. Súčasťou rukoväte je intuitívny ovládací panel, ktorý zaistí skvelé ovládacie pohodlie. Panel zobrazuje úroveň nabitia akumulátora a s jeho pomocou môžete tiež aktivovať režim Eco pre maximálnu dobu chodu kosačky. Delená tyč kosačky potom umožní jednoduchý transport aj priestorovo úsporné skladovanie. Strunová kosačka Gardena PowerCut ponúka veľmi komfortné používanie a dokonalý výsledok pri každom kosení záhrady.

Hmotnosť:
3,2 kg


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gardena PowerCut Li-40/30, bez aku. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gardena PowerCut Li-40/30 ohne Akku. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gardena PowerCut Li-40/30 ohne Akku.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií