AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GARDENA Riadiaca jednotka

Zobraziť katalóg
GARDENA Riadiaca jednotka
Zavlažovací počítač – na riadenie zavlažovania na základe naprogramovaných nastavených časov prostredníctvom programovacej jednotky od spoločnosti GARDENA (kat. č. 1241-20), napájanie 1× 9V alkalický akumulátor (nie je súčasťou balenia), možno pripojiť senzor pôdnej vlhkosti alebo dažďový senzor na prevádzku s úsporou vody
Kód:  GARD443 Produktové číslo:  1250-29 Stránky výrobcu
GARDENA Riadiaca jednotka Predaj skončil

GARDENA Riadiaca jednotka

Riadiaca jednotka GARDENA zaistí spoľahlivé a pohodlné zavlažovanie vašej záhrady, a to aj vtedy, ak nebudete doma. S jej pomocou je možné ovládať 9 V zavlažovacie ventily, vďaka čomu môžu riadiť zavlažovanie na základe naprogramovaných časov. Nastavuje sa pomocou programovacej jednotky, ktorá veľmi ľahko stlačením jediného tlačidla prenáša dáta po pripojení ventilu. Na prevádzku jednotky je pritom potrebný 9 V alkalický akumulátor, ktorý nie je súčasťou balenia.

Kľúčové vlastnosti riadiacej jednotky GARDENA

  • Riadiaca jednotka na spoľahlivé zavlažovanie záhrady
  • Pomocou jednotky možno ovládať 9 V zavlažovacie ventily
  • Jednoduché nastavenie pomocou programovacej jednotky
  • Možnosť pripojenia dažďového senzora či čidla pôdnej vlhkosti
  • Riadiaca jednotka GARDENA v prevádzke na alkalický akumulátor
  • Farebné vyhotovenie: sivé

Možnosť pripojenia senzora na ušetrenie vody

V prípade, ak chcete ušetriť vodu, je možné k systému pripojiť dažďový senzor či čidlo pôdnej vlhkosti GARDENA. Vďaka tomu je automatické zavlažovanie prerušované v závislosti na vlhkosti pôdy a tiež prírodnom daždi. Riadiaca jednotka GARDENA umožní skutočne spoľahlivé a komfortné zavlažovanie vašej záhrady.


Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARDENA Řídící jednotka. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GARDENA vezérlőegység.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií