Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

GARDENA Zavlažovací počítač MasterControl

Zobraziť katalóg
GARDENA Zavlažovací počítač MasterControl
– zavlažovací počítač MasterControl plus k vodovodnému kohútiku, na reguláciu automatického zavlažovania, LCD displej, napájanie 9V akumulátor (nie je súčasťou balenia)
Kód:  GARD449 Produktové číslo:  1864-29 Stránky výrobcu
GARDENA Zavlažovací počítač MasterControl Predaj skončil

GARDENA Zavlažovací počítač MasterControl

Zavlažovací počítač GARDENA MasterControl zaistí spoľahlivé a pohodlné zavlažovanie vašej záhrady, a to aj vtedy, ak nebudete doma. Pripojený je k vodovodnému kohútiku a reguluje automatické zavlažovanie. Nastavenie a naprogramovanie systému je pritom veľmi jednoduché. Prehľadný displej vás veľmi podrobne informuje o tom, ktoré programovacie kroky majú byť vykonané a v akom poradí. Každý deň môžete zvoliť až 6 nezávislých programov alebo zavlažovacích intervalov s dĺžkou od 1 minúty do 9 hodín a 59 minút. Samozrejmosťou je možnosť zvolenia požadovaných dní, kedy má zavlažovanie záhrady prebiehať. Vďaka tomu môžete nastaviť, aby sa zavlažovanie aktivovalo napríklad v skorých ranných hodinách alebo večer, kedy sa vyparí menej vody.

Kľúčové vlastnosti zavlažovacieho počítača GARDENA MasterControl

  • Zavlažovací počítač na spoľahlivé zavlažovanie záhrady
  • Pripája sa k vodovodnému kohútiku
  • Veľmi jednoduché naprogramovanie
  • Možné zvoliť 6 nezávislých programov denne
  • Zavlažovacie intervaly s dĺžkou od 1 minúty až po 9 hodín a 59 minút
  • Voľba požadovaných dní zavlažovania
  • K počítaču možno pripojiť dažďový senzor či čidlo pôdnej vlhkosti
  • Prevádzka GARDENA MasterControl pomocou alkalického akumulátora
  • S ukazovateľom o nutnosti nabitia akumulátora
  • Farebné vyhotovenie: oranžovo-sivé

Flexibilné možnosti pripojenia

V prípade, ak chcete ušetriť vodu, je možné k systému pripojiť dažďový senzor či čidlo pôdnej vlhkosti GARDENA. Vďaka tomu je automatické zavlažovanie prerušované v závislosti na vlhkosti pôdy a tiež prírodnom daždi. V kombinácii s automatickým vodným rozdeľovačom možno zase samostatne regulovať až 6 rôznych pripojených zariadení. Na prevádzku počítača GARDENA je potrebný 9 V alkalický akumulátor, ktorý nie je súčasťou balenia. Integrovaný ukazovateľ pritom informuje o nutnosti nabitia akumulátora. GARDENA MasterControl vám dokonale uľahčí starostlivosť o vašu záhradu.


Parametre a špecifikácia

Max. doba zavlažovania
h Hotovo!

Riadiace jednotky

Max. doba zavlažovania
h Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARDENA Zavlažovací počítač MasterControl. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GARDENA öntözőkomputer MasterControl.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií