AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Grillbot náhradné mosadzné kefy (3 ks)

Zobraziť katalóg
Grillbot náhradné mosadzné kefy (3 ks)
Príslušenstvo – 3ks, vhodné na všetky druhy roštov vrátane nerezových či smaltom potiahnutých, pre grillbot GBU101, GBU102
Kód:  IC270c Produktové číslo:  8575780040420
Grillbot náhradné mosadzné kefy (3 ks) Predaj skončil

Grillbot náhradné mosadzné kefy (3 ks)




Ak vlastníte jeden zo skvelých robotických čističov Grillbot GBU 101 alebo GBU 102, mali by ste mať po ruke aj nejaké to príslušenstvo. V prípade nerezových či smaltom potiahnutých roštov je dôležité, aby ich povrch zostal pri čistení neporušený a preto vám prinášame tieto náhradné mosadzné kefy. Sú vyrobené z prvotriedneho materiálu a sú mäkšie ako klasické oceľové kefy. Predchádza sa tak odlupovaniu malých častíc a jemných otrepkov z roštov, ktoré by sa mohli prilepiť na mäso v priebehu grilovania a znepríjemniť tak jeho konzumáciu. Vďaka nim bude váš rošt zbavený aj tých najmenších nečistôt a vy sa tak môžete opäť tešiť zo zdravšieho grilovania.  

Kľúčové vlastnosti

  • Balenie obsahuje 3 kusy kief
  • Je možné umývať aj v umývačke riadu
  • Vhodné pre robotické čističe GrillBot GBU 101 a GrillBot GBU102
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Grillbot náhradní mosazné kartáče (3ks). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Grillbot sárgarézkefe cserekészlet.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií