Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Hecht 129 BTS

Zobraziť katalóg
Hecht 129 BTS
5 1 hodnotení
Krovinorez benzínový, dvojtaktný motor, výkon motora 0.75kW, objem motora 26cm3, záber 430mm, žací systém: struna a nôž, nastaviteľná rukoväť a deliteľný hriadeľ
Kód:  BOW902a18 Produktové číslo:  HECHT129BTS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hecht 129 BTS

Praktický benzínový krovinorez  rokmi preverenej spoločnosti Hecht sa stane vaším obľúbeným pomocníkom pri údržbe vášho pozemku. Má motor s obsahom 26 cm3 a dostatočný výkon, 0,75 kW, čo poskytuje výbornú dynamiku pri naberaní potrebných pracovných otáčok. Kvalitný uhlový prevod spoľahlivo prenáša výkon na kovový žací list. Kvalitný trojramenný oceľový kotúč sa nezastaví ani pred prerastenou húštinou ani menšími drevinami. Poloautomatickú hlavu s odrezávačom struny využijete predovšetkým pri úprave okolo plotov, múrov alebo záhonov. Keď je struna veľmi opotrebovaná, poklepete ľahko strunovou hlavou o zem a struna sa, vďaka dômyselnému odrezávaču automaticky predĺži na požadovanú dĺžku.

Kľúčové vlastnosti benzínového krovinorezu Hecht 129 BTS

  • Výkonný spaľovací benzínový motor s výkonom 1,1 HP
  • Ramenný popruh pre pohodlné nosenie
  • Trojramenný kovový kotúč a dvojstrunová hlava
  • Jednoduchá obsluha
  • Deliteľný hriadeľ
  • Priemer struny 2,5 mm
  • Malá hmotnosť

Dokonalý spoločník

Hlavnou prednosťou produktu je malá hmotnosť (len 5,9 kg) a ramenný popruh, ktorý nesie väčšinu váhy krovinorezu, takže vaše ruky nebudú zbytočne zaťažované. Pohodlné držanie pri práci zaručujú ergonomicky tvarované držadlá, na ktorých je umiestnený spínač plynu s poistkou. Celá rukoväť sa dá nastaviť na optimálny uhol podľa postavy. Vďaka deliteľnému hriadeľu je prístroj ľahko skladovateľný a ľahko ho preveziete aj autom. Používateľov určite poteší, že súčasťou produktu je kovový žací kotúč, strunová hlava, ramenný popruh a náradie na výmenu žacieho nástroja. Po vybalení je tak krovinorez okamžite pripravený na použitie.


Parametre a špecifikácia

Pohon

Pohon
Benzínový Hotovo!

Žací systém

Žací systém
Struna, Nôž Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky Kosačky na trávu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hecht 129 BTS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hecht 129 BTS.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií