Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HECHT 133 R

Zobraziť katalóg
HECHT 133 R
3,5 2 hodnotení
Krovinorez - benzínový krovinorez s motorom s obsahom 33,5cm, 0,8 kW /1.1.1HP, popruh, poloautomatická strunová hlava, trojramenný kovový kotúč
Kód:  BOW133a Produktové číslo:  HECHT133R Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HECHT 133 R

Upravte zeleň okolo vášho domu, ale aj na horšie prístupných miestach. Benzínový krovinorez Hecht si môžete ľahko vziať aj na vzdialenejšie miesta. Bezdrôtové vyhotovenie oceníte predovšetkým pri konečnej úprave na horšie dostupných miestach, okolo záhonov, plotov, múrov, stromov a pod. Stačí ho len vziať na miesto a popasovať sa so zeleňou.

Stroj je vybavený trojramenným kovovým kotúčom, ktorý zvládne aj hustý prerastený porast. Problém mu nerobia ani mladé náletové dreviny. Nože môžete vymeniť za 2-strunovú poloautomatickú hlavu s odrezávačom struny - keď je struna opotrebovaná, stačí roztočenú strunovú hlavu poklepať o zem a struna sa automaticky predĺži. Odrezávač ju potom upraví na potrebnú dĺžku. Počas kosenia teda nemusíte neustále strunu ručne predlžovať.

Prácu a prenášanie na pracovisko uľahčí ramenný popruh. Vďaka skvelému vyváženiu ani dlhšia práca neunaví ruky. Riadidlá sú nastaviteľné v mnohých uhloch, a tak sa dá stroj dobre prispôsobiť používateľovi. Na pohodlné a bezpečné držanie pri práci sú držadlá rukoväti ergonomicky tvarované a vybavené protišmykovou vrstvou. Spínač plynu je tiež vybavený poistkou.

Parametre a špecifikácia:

Motor:
Vyhotovenie: Spaľovací benzínový motor
Typ pohonu: Hecht 4-taktný
Obsah motora: 33,5 cm3
Výkon: 1,1 HP

Sila struny:
2,4 mm

Hmotnosť:
7,5 kg

Prečítať viac

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, Jake jsou rozmery baleni? Je tyc dvojdilna? Diky

Diskusia a poradňa k HECHT 133 R
Príslušenstvo pre HECHT 133 R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HECHT 133 R.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií