PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Hecht 145

Zobraziť katalóg
Hecht 145
3,0 1 hodnotení
Krovinorez – benzínový, 2-taktný motor, 1.1kW, 1.5 HP, 42.7cm3, hmotnosť 7.9kg, v balení miešacia fľaša a náradie
Kód:  BOW902a19 Produktové číslo:  HECHT145 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hecht 145

Praktický benzínový krovinorez  rokmi preverenej spoločnosti Hecht sa stane vaším obľúbeným pomocníkom pri údržbe vášho pozemku. Má motor s obsahom 42,7 cm3 a dostatočný výkon 1,1 kW, čo poskytuje výbornú dynamiku pri naberaní potrebných pracovných otáčok. Kvalitný uhlový prevod spoľahlivo prenáša výkon na kovový žací lis alebo strunovú hlavu. Kvalitný trojramenný oceľový kotúč sa nezastaví pred prerastenou húštinou ani menšími drevinami. Hlavu so strunou a záberom 430 mm využijete predovšetkým pri úprave okolo plotov, múrov alebo záhonov. Hmotnosť je iba 7,9 kg a preto sa s týmto krovinorezom ľahko manipuluje.

Kľúčové vlastnosti benzínového krovinorezu Hecht 145

  • Výkonný 2-taktný benzínový motor s výkonom 1,5 HP
  • Ramenný popruh na pohodlné nosenie
  • Trojramenný kovový kotúč so záberom 255 mm
  • Strunová hlava so záberom 430 mm
  • Jednoduchá obsluha
  • Miešacia fľaša na palivo
  • Priemer struny 2,5 mm
  • Malá hmotnosť

Dokonalý spoločník

Hlavnou prednosťou produktu je malá hmotnosť (len 7,9 kg) a ramenný popruh, ktorý nesie väčšinu váhy krovinorezu, takže vaše ruky nebudú zbytočne zaťažované. Pohodlné držanie pri práci zaručujú ergonomicky tvarované držadlá. Používateľov určite poteší, že súčasťou produktu je kovový žací kotúč, strunová hlava, ramenný popruh, miešacia fľaša na palivo a náradie na výmenu žacieho nástroja. Po vybalení je tak krovinorez okamžite pripravený na použitie.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky Kosačky na trávu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň rád by som sa opýtal či je možné samostatne kúpiť postroj na zavesenie krovinorezu. Za odpoveď vopred ďakujem.

Diskusia a poradňa k Hecht 145
Príslušenstvo pre Hecht 145 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hecht 145. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hecht 145.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií