AD homeoffice PET

HECHT 3639

Zobraziť katalóg
HECHT 3639
4,3 3 hodnotení
Aku kosačka - akumulátorová kosačka bez pojazdu, 36V, Li-ion, 4Ah, odporúčaná plocha kosenia 400m2, pracovný záber 37cm, centrálne nastavenie výšky kosenia 25-75mm, objem koša 43l
Kód:  BOW103b Produktové číslo:  HECHT3639 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HECHT 3639

S akumulátorovou kosačkou Hecht 3639 bude údržba trávnika jedna radosť. Už sa nemusíte starať o otravné káble, ktoré sa neustále motajú pod nohy. Teraz sa môžete voľne pohybovať kdekoľvek po záhrade bez nutnosti elektrickej prípojky. Táto šikovná kosačka je poháňaná akumulátorom Li-Ion, ktorý poskytuje dostatočný výkon a výdrž na bežné kosenie.

Nabitý akumulátor vystačí na pokosenie približne 400 m2 trávy. Veľkou výhodou je, že sa nabíja na externej nabíjačke mimo kosačky, takže si môžete pokojne dokúpiť náhradnú batériu a dobíjať ju v priebehu kosenia. S nabíjačkou, ktorá je súčasťou dodávky, je plne nabitá za 120 minút.

Nože z kvalitnej a odolnej ocele majú pracovný záber 37 cm. Pokosená tráva sa ukladá do zberného koša s celkovým objemom 43 litrov. Výšku kosenia si môžete ľahko nastaviť v rozmedzí od 25 do 75 mm.

Po stránke komfortu je tento model vybavený kvalitnými kolieskami, ktoré sú uložené na guľôčkových ložiskách. V kombinácii s nízkou váhou je manipulácia naozaj príjemná a nebudú s ňou mať problémy ženy ani seniori. Páka spúšťania motora je vedená po celej šírke držadla, čo uľahčuje ovládanie. Samozrejmosťou je bezpečnostné tlačidlo proti náhodnému spusteniu. Navyše je na zaistenie dvojitej ochrany vložený bezpečnostný kľúč, ktorý po vybratí bráni spusteniu motora, čím zabránite manipulácii napríklad zvedavým deťom, a tým aj úrazu.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný Li-Ion akumulátor 36 V/4 Ah
  • Jednoduchá manipulácia
  • Ložiskové kolieska
  • Bezpečnostný kľúč
  • Ľahká údržba
Poznámka:
» Všetky Kosačky na trávu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HECHT 3639 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HECHT 3639.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií