PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HECHT 5484 SXE

Zobraziť katalóg
HECHT 5484 SXE
4,3 3 hodnotení
Benzínová kosačka benzínová kosačka s pojazdom, 4-taktný motor Hecht OHV, 135ccm, 5 HP, 4 rýchlosti jazdy, pracovný záber 46cm, kovové šasi, centrálne nastavenie výšky 25 - 75mm, elektrický štartér, bočné vyhodenie, mulčovanie, objem koša 60l
Kód:  BOW105c Produktové číslo:  HECHT5484SXE5IN1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HECHT 5484 SXE

Spoločnosť Hecht je špecialistom na záhradnú techniku, o čom svedčí veľká obľuba záhradníkov naprieč celou Európou. Všetky výrobky sa pýšia vysoko precíznym spracovaním s použitím kvalitných materiálov. Aj napriek tomu je záhradná technika Hecht cenovo dostupná, a preto sa táto značka stala obľúbenou v mnohých odvetviach záhradných potrieb.

Benzínová kosačka s označením 5484 SXE vychádza z osvedčeného modelu 548 SWE. Oproti staršiemu modelu poskytuje niekoľko vylepšení, a to najmä v oblasti štartovania, je totiž vybavená elektronickým štartérom. Energia je dodávaná prostredníctvom malého akumulátora, ktorý je umiestnený v paneli na držadle. Štartuje sa pomocou zapaľovacej skrinky a kľúča na paneli držadla, nehrozí tak, že kosačku naštartujú napr. malé deti. Toto riešenie je tak bezpečné a zároveň uľahčuje obsluhu, ktorú zvládnu staršie osoby. Bola zachovaná aj možnosť štartovať kosačku manuálne pomocou tiahla.

Kľúčové vlastnosti

  • Kolesá na guľôčkových ložiskách
  • Edge Cutting
  • Bočné vyhadzovanie
  • Centrálne nastavenie výšky
  • Mulčovanie
  • Nastavenie výšky rukoväti
  • Pojazd
  • Elektronický štartér

Motor s výkonom 5 HP a obsahom 135 cm3 poháňa rotujúci nôž so záberom 46 cm. Samozrejmosťou je pojazd, ktorý so sebou nesie možnosť nastavenia v štyroch stupňoch od 3 do 4,5 km/h a centrálne nastavenie výšky kosenia, vždy tak nastavíte kosačku podľa stavu trávnika. So špeciálne tvarovaným šasi môžete pohodlne kosiť trávu aj na ťažko dostupných miestach - podľa plotov a múrov (Edge Cutting).

Odporúčaná plocha na kosenie je 1300 m2. Pokosená tráva sa ukladá do priestranného 60 l veľkého zberného koša. Nechýba ani režim mulčovania alebo s bočným vyhadzovaním. Maximálne pohodlie a komfort pri práci zaistí výškovo nastaviteľná rukoväť. Súčasťou dodávky je mulčovací klin a kryt bočného vyhadzovania.

Parametre a špecifikácie:


Odporúčaná plocha:
1200 m2

Hmotnosť:
39,6 kg

Motor:
Hecht 4-taktný

Objem koša:
60 l

Obsah motora:
135 cm3

Pracovný záber:
46 cm

Prevedenie šasi:
Kov

Výkon:
5 HP

Výška zdvihu:
25 - 75 mm

Typ pohonu:
Spaľovací benzínový motor

Akumulátor:
12 V 4,5 Ah

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, daroval jsem rodičům sekačku těm přestala fungovat asi po měsíci. nejde nastartovat, ani ručně. Rodiče mám u Vlašimi a chci se zeptat jak mám postupovat se servisem. Kde je nějaký nejbližší . Nejraději bych kdyby se jim na to někdo přijel podívat. Nechci je moc nutit s tím někam jezdit, sám mám nedostatek času. Děkuji za odpověď Bystřický

Htel bych se zeptat na servis sekacek Hecht, jak to funguje v zaruce a jak po zaruce. Dekuji

Diskusia a poradňa k HECHT 5484 SXE
Príslušenstvo pre HECHT 5484 SXE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HECHT 5484 SXE . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HECHT 5484 SXE.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií