Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Hecht 5533 SWE 5 in 1

Zobraziť katalóg
Hecht 5533 SWE 5 in 1
Benzínová kosačka – benzínová, trojkolesová, s pojazdom a el. štartérom, motor OHV 173cm3, záber 51cm, edge cutting, zberný kôš 60l, odporučená plocha kosenia 1600m2
Kód:  BOM65s Produktové číslo:  Hecht5533SWE5IN1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hecht 5533 SWE 5 in 1

Trojkolesová benzínová kosačka Hecht 5533 SWE 5 in 1 je špeciálne vyrobená pre kosenie členitého terénu s množstvom prekážok. Predné koliesko umožňuje ľahkú manipuláciu a obchádzanie rôznych prekážok napr. záhonov, kríkov, rôznych okrasných doplnkov atď. Pre kosenie väčšej plochy je možné zablokovať predné koliesko v rovnej polohe a stroj sa potom správa ako bežná štvorkolesová kosačka. Motor má obsah 173 cm3 s výkonom 3,6 kW. Pojazdová rýchlosť je približne 3,3 km/h a výrazne vám uľahčí prácu. Pracovný záber pri kosení je 51 cm. Táto výhodná zostava obsahuje tiež kryt bočného vyhadzovania.

Kľúčové vlastnosti benzínovej kosačky Hecht 5533 SWE 5 in 1

  • Trojkolesová benzínová kosačka na plochy do 1 600 m2
  • Skvelá manipulácia v členitom teréne
  • Možnosť blokácie predného kolieska
  • Vysoký výkon motora
  • Jednoduché nastavenie výšky
  • Elektrický štartér pre ľahké naštartovanie pomocou tlačidla na rukoväti
  • Edge Cutting – ľahké kosenie pozdĺž plotov
  • Vrátane krytu bočného vyhadzovania

Skvelá výbava

Kosačka má pevné kovové šasi, ktoré je vybavené otvorom so záslepkou pre bočné vyhadzovanie trávy. Po jednoduchej montáži krytu bočného vyhadzovania možno kosiť aj prerastenú trávu bez toho, aby sa kosačka zahltila a vy ste šliapali v pokosenej tráve. V tomto režime kosenia sa tráva nezbiera do koša. Ďalej má kosačka 60 litrový textilný kôš, ktorý je vybavený aerodynamickou klapkou pre kontrolu stavu jeho naplnenia. Ďalšou výhodou tejto kosačky je jednoduché nastavenie výšky zdvihu centrálnou pákou. Zdvih možno regulovať od 25 mm do 75 mm. Praktická rukoväť je vystužená a tiež výškovo nastaviteľná. Výkonný štvortaktný motor a záber 51 cm vystačí na pokosenie záhrady do 1 600 m2. Kosačka má veľmi nízko uložené ťažisko, čo znemožňuje jej prevrhnutie. Uľahčite si prácu pri kosení členitého priestoru s touto modernou trojkolesovou kosačkou.

Elektrický štartér

Štartovanie už nemôže byť jednoduchšie. Pomocou elektrického štartéra, ktorý je napájaný 12 V akumulátorom, zvládne pohodlne naštartovať každý. A to jednoduchým stlačením tlačidla na rukoväti. Akumulátor je súčasťou balenia.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hecht 5533 SWE 5 in 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hecht 5533 SWE 5in1.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií