AP+ nový vizuál Aplikace

Hyundai HDBTPRO50-1

Zobraziť katalóg
Hyundai HDBTPRO50-1
Krovinorez benzínový, dvojtaktný motor, výkon motora 1.72kW, objem motora 50.8cm3, záber 420mm, žací systém: struna a nôž, antivibračný systém
Kód:  AUPR326773 Produktové číslo:  HDBTPRO50-1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hyundai HDBTPRO50-1

Na náročné kosenie v záhrade vám odporúčame benzínový krovinorez Hyundai HDBTPRO50-1. Je vybavený dvojtaktným motorom s výkonom 1,7 kW, ktorý je ideálny na kosenie černíc, krovia i hustej trávy. Ľahko sa s ním pustíte do veľkých záhrad. Krovinorez je možné využiť v dvoch nastaveniach. Ako krovinorez, alebo vyžínač. Vďaka silnému motoru dosiahnete vynikajúci výkon až 7 500 otáčok za minútu, čo je dostatočné na odstránenie vysokej trávy, menších krovín i odolnejšieho porastu. V režime vyžínača dosahuje šírku záberu kosenia 42 cm, v režime krovinorezu 25,5 cm. S krovinorezom Hyundai HDBTPRO50-1 sa ľahko pustíte do kosenia trávy okolo pevných prekážok ako obrubníky, záhradné kvetináče, steny a podobne.

Kľúčové vlastnosti benzínového krovinorezu Hyundai HDBTPRO50-1

  • Benzínový krovinorez Hyundai HDBTPRO50-1 disponuje dvojtaktným motorom
  • Je vhodný pre veľké záhrady
  • Funguje ako krovinorez aj vyžínač
  • Krovinorez Hyundai HDBTPRO50-1 využijete v ťažkom teréne
  • Oceníte montáž riadidiel bez náradia
  • Čepeľ je vybavená tromi zubami

S krovinorezom Hyundai HDBTPRO50-1 sa pustíte aj do ťažkých terénov

Krovinorez Hyundai HDBTPRO50-1 sa stane vaším dobrým pomocníkom pri kosení vysokej neudržiavanej trávy obzvlášť v nerovnom teréne. Krovinorez Hyundai HDBTPRO50-1 je vybavený trojzubým nožom a drôtenou cievkou, s ktorými sa ľahko pustíte aj do odolného porastu. Strunová hlavica disponuje vlascom s priemerom 2,5 mm a dĺžkou 400 cm. O pracovný komfort sa starajú riadidlá typu U, antivibračný systém a obojstranná rukoväť, pomocou ktorej dosiahnete veľmi presné vedenie žacej struny. Hlučnosť stroja sa pohybuje okolo 117 dB.

Kubický objem:
50,8 cm3

Objem palivovej nádrže:
900 ml

Pomer palivo/olej:
40 : 1

Priemer prevodovej rúrky:
28 mm

Hmotnosť:
8,6 kg

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky Kosačky na trávu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kúpil som benzínový krovinorez Hundai. Je potrebné do motora naliať olej, alebo je tam už naliaty v motore.

Diskusia a poradňa k Hyundai HDBTPRO50-1
Príslušenstvo pre Hyundai HDBTPRO50-1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai HDBTPRO50-1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hyundai HDBTPRO50-1.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií