AD homeoffice PET

iFixit Repair Business Toolkit pre smartfóny a tablety

Zobraziť katalóg
iFixit Repair Business Toolkit pre smartfóny a tablety
Sada na opravu elektroniky – náradie na opravu smartfónov alebo tabletov, taška vrátane skrutkovačov, digitálneho multimetra, bitov a ďalších pomôcok
Kód:  IF100a1 Produktové číslo:  EU145278-14 Stránky výrobcu
iFixit Repair Business Toolkit pre smartfóny a tablety Predaj skončil

iFixit Repair Business Toolkit pre smartfóny a tablety

iFixit Repair Business Toolkit je špičková súprava na opravy všetkej drobnej elektroniky, akými sú mobilné telefóny, notebooky a mnoho ďalších zariadení. Sada je uložená v praktickej taške, v ktorej sa skrýva nespočetné množstvo potrebného náradia a iných pomôcok, ktoré vám uľahčia opravy. Všetko je vyrobené z vysoko kvalitného a odolného materiáluktorý je zárukou dlhodobej životnosti a spoľahlivosti. Vďaka tejto súprave sa stanete ozajstnými profesionálmi v odbore.

Kľúčové vlastnosti sady iFixit Repair Business Toolkit

  • Špičková súprava náradia na opravy drobnej elektroniky
  • Ideálne na opravy tabletov a mobilných telefónov
  • Kvalitné materiály a spracovanie
  • Súčasťou je aj magnetická organizačná podložka
  • Všetko je balené v taške

Digitálny multimeter aj potrebné nástroje

V súprave iFixit Repair Business Toolkit nájdete naozaj nespočetné množstvo pomôcok, bez ktorých by ste si v opravách drobnej elektroniky nevedeli dať rady. Okrem štandardných alebo torx skrutkovačov je v súprave napríklad digitálny multimeter, pomocou ktorého zmeriate potrebné veličiny. Sada iFixit Repair Business Toolkit však ponúka ešte oveľa viac. V príslušenstve nájdete rôzne plastové karty na ľahkú demontáž displeja, prísavky, antistatickú kefu, čistič displeja či utierku z mikrovlákna.

Sada iFixit pre profesionála

Ďalšou vymoženosťou a neoceniteľným pomocníkom je špeciálna magnetická organizačná podložka, na ktorú si napríklad rozložíte rozobrané zariadenie, pričom všetky malé skrutky budú držať pekne na svojom mieste. Už sa nemusíte báť straty drobných súčiastok. Súčasťou je aj špeciálne pero, ktorým môžete na tabuľku popisovať rôzne časti prístroja. To všetko vám následne uľahčí a urýchli finálne zostavovanie zariadení. Všetko je uložené v praktickej taške, budete mať teda vždy náradie pekne pohromade.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, a na tu cenu ste kde prisli??? Odkaz do neznáma "Normalna cena 44,90" To je aka marza? 500%???

Diskusia a poradňa k iFixit Repair Business Toolkit pre smartfóny a tablety
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iFixit Repair Business Toolkit pro smartphony a tablety. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iFixit Repair Business Toolkit okostelefonokhoz és táblagépekhez.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií