Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Infrasauna Marimex Elegant 5011 L

Zobraziť katalóg
Infrasauna Marimex Elegant 5011 L
Infrasauna pre 2 osoby, výkon 2450W, typ ohrievača: karbónový, Rádio, Vnútorné osvetlenie, Teplotný senzor, Konektor na MP3, LED osvetlenie a Strešná ventilácia, vonkajšie rozmery: 130×118×195cm, hmotnosť 214kg
Kód:  MRMV18100 Produktové číslo:  11105642 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Infrasauna Marimex Elegant 5011 L Predaj skončil

Infrasauna Marimex Elegant 5011 L

Infrasauna Marimex Elegant 5011 prinesie wellness priamo k vám domov. Vhodná je pre 2 osoby a na prvý pohľad zaujme svojimi presklenými dverami, ktoré umožňujú pri saunovaní výhľad na jej okolie. Kombinuje 4 karbónové a 3 red light/magnézium ohrievače, ktoré zaistia rozloženie infračervených lúčov a prakticky okamžité zahriatie na požadovanú teplotu.  Na každom vykurovacom telese pritom môžete zvoliť iný druh ohrievača a v priebehu saunovania ich ľubovoľne meniť. Ohrievače red light okamžite dosiahnu požadovanú teplotu a sú tvorené trubicami z kremičitého skla, ktoré vyžarujú intenzívne sálové teplo na krátkych vlnových dĺžkach aj svetlo umocňujúce terapeutické účinky. Magnéziové ohrievače naproti tomu vyraďujú teplo na dlhých vlnových dĺžkach a ich vonkajšia vrstva je tvorená nerezovou oceľou, hliníkom či zliatinou incoloy. Dosahujú veľmi vysoké prevádzkové teploty. 

Kľúčové vlastnosti infrasauny Marimex Elegant 5011 L

  • Infrasauna vhodná pre 2 osoby
  • Kombinuje 4 karbónové a 3 red light/magnézium ohrievače
  • Ohrievače zaistia rozloženie infračervených lúčov a prakticky okamžité zahriatie na požadovanú teplotu
  • Na každom vykurovacom telese je možné zvoliť iný druh ohrievača
  • Vnútorné steny sauny sú vyrobené z hemlocku, zatiaľ čo jej vonkajšie steny z dreva abachi a cédra
  • Nastavenie teplôt prostredníctvom riadiaceho panelu
  • Teplota vzduchu v infrasaune sa pri nastavení na maximum pohybuje v rozmedzí 45 – 60 °C
  • Sauna Marimex Elegant je doplnená o funkciu LED harmony s upokojujúcim farebným LED osvetlením
  • Poskytuje množstvo pozitívnych účinkov na telo
  • Farebné vyhotovenie: hnedé

Marimex Elegant 5011 ponúka upokojujúce farebné LED osvetlenie

Infrasauna Marimex Elegant je tvorená dvoma druhmi dreva. Vnútorné steny sú vyrobené z hemlocku, zatiaľ čo jej vonkajšie steny z dreva abachi a cédra. Jej plné využitie docielite nastavením teploty na maximálnu hodnotu, čo môžete prostredníctvom riadiaceho panelu. Tým zaistíte prevádzku infračervených žiaričov počas celého saunovania. Teplota vzduchu v infrasaune sa pri nastavení na maximum pohybuje v rozmedzí 45 – 60 °C. V prípade nastavenia nižších stupňov sa infračervené žiariče vypnú po dosiahnutí požadovanej teploty. Sauna Marimex Elegant je doplnená o funkciu LED harmony, ktorá zvýši váš relaxačný zážitok, a to pomocou tlmeného upokojujúceho farebného spektra LED osvetlenia. 

Infrasauna Marimex Elegant zaistí pozitívne účinky na telo

Infrasaunovanie poskytuje množstvo pozitívnych účinkov na telo. Znižuje bolesť, obmedzuje stuhnutosť kĺbov, pôsobí protizápalovo a zvyšuje prekrvenie.  Prispieva aj k znižovaniu svalového spazmu a k posilneniu kardiovaskulárnej kondície. Samozrejme tiež navodzuje psychickú pohodu, pocit uvoľnenia a relaxácie. Infrasaunu je možné navyše používať aj vtedy, ak zdravotný stav neumožňuje použitie klasickej sauny. Potenie a detoxikácia pritom nastáva už pri 45 – 50 °C. Infrasauna Marimex Elegant 5011 je tak ideálna pre všetkých, ktorí chcú relaxovať a dopriať svojmu telu blahodarné účinky saunovania. 

Rozmery:
195 × 130 × 118 cm

Hmotnosť:
214 kg

Parametre a špecifikácia

Počet osôb

Počet osôb
2 Hotovo!

Príkon

Príkon
2 450 W Hotovo!

Balenie

Hĺbka
118 cm Hotovo!
Hmotnosť
214 kg Hotovo!
Šírka
130 cm Hotovo!
Výška
195 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Infrasauna Marimex Elegant 5011 L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Infrasauna Marimex Elegant 5011L.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií