AP+ nový vizuál Aplikace

Kärcher K 3 Car & Home

Zobraziť katalóg
Kärcher K 3 Car & Home
5 3 hodnotení
Vysokotlakový čistič 1600 W, max. tlak 120 bar, průtok 380 l/h, délka hadice 6 m, nádrž na saponát, kartáč na dlažbu a rotační tryska, možnost nasávání
Kód:  KASK027f Produktové číslo:  1.601-822.0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kärcher K 3 Car & Home

Kärcher K 3 Car & Home je špeciálne vyvinutý na starostlivosť o domov a automobil. Čistič je so svojimi 120 barmi tlaku pripravený odstrániť sebeodolnejšiu nečistotu. Sami si ale zvolíte, akú intenzitu si prajete použiť. Množstvo nadstavcov sa nežne postará o váš automobil a prietok vody až 380 l/h dopraje kúpeľ aj vášmu domovu. Čistič zaujme aj svojimi kompaktnými rozmermi. Ponúka maximálnu flexibilitu a mobilitu, a navyše ho možno veľmi pohodlne a úsporne uložiť. Ergonomicky tvarovaná rukoväť potom prispeje k jeho komfortnému používaniu.

Kľúčové vlastnosti vysokotlakového čističa Kärcher K 3 Car & Home

  • Veľmi účinný vysokotlakový čistič
  • Špeciálne vyvinutý na starostlivosť o domov a automobil
  • Vďaka tlaku 120 barov odstráni aj najodolnejšie nečistoty
  • S možnosťou nastavenia intenzity tlaku
  • S maximálnou flexibilitou a mobilitou
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť na komfortné používanie
  • Vhodný na všetky typy povrchov
  • Kärcher K 3 Car & Home s veľmi bohatým vybavením
  • Systém Easy-click na uloženie príslušenstva na prístroj
  • Farebné vyhotovenie: čierno-žlté

Vyčistí automobil, záhradu i príjazdovú cestu

Lepší tlak, lepší výkon, lepší prietok. Kärcher K 3 Car & Home je skrátka taký. Špeciálna kefa na umývanie je ideálna do interiérov všetkého druhu. Uvoľňuje hustú penu, ktorá priľne na špine a nekompromisne ju ničí. Vysokotlakový čistič zbaví vaše vozidlo sivého povlaku a omladí ho o niekoľko rokov. S rovnako precíznymi výsledkami sa čistič postará aj o odstránenie nečistôt na vašej záhrade či príjazdovej ceste. Hravo si poradí so všetkými typmi povrchov.

Dokonale vybavený

Kärcher K 3 je ideálnym pomocníkom na použitie na stredne znečistené plochy aj na úvodné oplach väčších plôch. Súčasťou jeho bohatého vybavenia je okrem pištole takisto 6 m dlhá vysokotlaková hadica, pracovný nadstavec, rotačná tryska na odstránenie aj veľmi odolných nečistôt, penová tryska, čistič plôch, umývacia kefa a spoľahlivý vodný filter chrániaci čerpadlo pred nečistotami. Vďaka systému Easy-click pritom môžete všetko príslušenstvo ľahko uložiť priamo na prístroji. Kärcher K 3 Car & Home sa postará o precízne vyčistenie automobilu aj plôch okolo vášho domu.

Rozmery:
80,3 × 27,9 × 27,5 cm


Parametre a špecifikácia

Dĺžka hadice
6 m Hotovo!
Prietok
380 l/h Hotovo!
Tlak
120 bar Hotovo!
Výkon
1 600 W Hotovo!
Výbava
Nádrž na saponát, Kefa na dlažbu, Rotačná dýza Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Mám dotaz ohledně čističe ploch. Je vhodný na čištění automobilu, nepoškodí lak? Na obrázku není zobrazený spodek čističe, jestli obsahuje jenné vlákno, nebo hrubý kartáč na dlažbu a pod. Děkuji za info. Vapku potřebuji pouze na mytí vozu. S pozdravem Baleja Rostislav

dobrý den, chtěl bych se zeptat zda musím mít doma u baráku nějaký speciál kohout, ke kterému připojím hadici? jde mi o to, aby voda střídala pod vysokým tlakem, takže mě zajímá zda na to stačí i normální kohout na který jen nasadím nějakou redukci a na ní pak hadici. děkuji

Diskusia a poradňa k Kärcher K 3 Car & Home
Príslušenstvo pre Kärcher K 3 Car & Home Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kärcher K 3 Car & Home. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kärcher K 3 Car & Home.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií