Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kärcher K 3 Full Control Car

Zobraziť katalóg
Kärcher K 3 Full Control Car
4,7 24 hodnotení
Vysokotlakový čistič elektrický, vyhotovenie: prenosné, výkon 1600 W, max. tlak 120 bar, prietok 380 l/h, dĺžka hadice 6 m, s reguláciou tlaku, nádrž na saponát, kefa na auto a rotačná dýza
Kód:  KARKFCCAR2019 Produktové číslo:  1.676-021.0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kärcher K 3 Full Control Car

S vysokotlakovým čističom Kärcher K 3 Full Control Car precízne umyjete exteriér vášho vozidla, terasu, záhradný nábytok a vôbec všetko okolo vášho domu. Pištoľ vysokotlakového čističa je vybavená ukazovateľom tlaku. V kombinácii s pracovným nadstavcom Vario Power s reguláciou vždy dosiahnete dostatočný tlak pre každý povrch. Vysokotlakový čistič Kärcher K 3 Full Control Car disponuje tromi stupňami tlaku a navyše voľbou na upratovanie s čistiacim prostriedkom. K bohatému vybaveniu čističa patrí 6 metrov dlhá hadica a rotačná tryska s rotujúcim bodovým lúčom, ktorá je vhodná na veľmi odolné nečistoty. Vodný filter vysokotlakového čističa Kärcher K 3 Full Control Car chráni čerpadlo pred zanesením nečistotami. Zvlášť efektívne umývanie vozidiel umožní sada Car Kit, v ktorej nájdete umývaciu kefa, penovú trysku na vytvorenie dobre priľnutej peny aj účinný šampón.

Kľúčové vlastnosti vysokotlakového čističa Kärcher K 3 Full Control Car

  • Rotačná tryska proti odolným nečistotám
  • Vodný filter na ochranu čerpadla
  • Teleskopická rukoväť pre komfortné používanie
  • Regulácia tlaku vysokotlakového čističa Kärcher
  • Kefa na automobil čističa Kärcher
  • Sada Car Kit pre efektívne umývanie vozidiel
  • Súčasťou 6 m dlhá vysokotlaková hadica
  • Rotačná tryska vysokotlakového čističa Kärcher
  • Pištoľ s ukazovateľom tlaku
  • Maximálny tlak 120 barov

Teleskopická rukoväť pre ľahkú manipuláciu

Vysokotlakový čistič Kärcher K 3 Full Control Car vás poteší teleskopickou rukoväťou, ktorú možno vysunúť podľa potrebyK pohodlnému používaniu prispejú tiež pracovné nadstavce, ktoré sú uložené na praktickom držiaku na príslušenstvo, a tak ich máte stále po ruke. Veľký hák na kábel zabezpečí riadne uloženie kábla priamo na prístroji. Pre väčšiu stabilitu je čistič opatrený opornou nohou a vďaka svojim kompaktným rozmerom nie je náročný na skladovanie. Vysokotlakový čistič Kärcher K 3 Full Control Car sa stane ideálnym pomocníkom pre dokonalé umytie vášho automobilu.

Vysokotlakový čistič Kärcher K 3 Full Control Car 1 600 W

Dokonalá regulácia tlaku

Vďaka regulácii tlaku budete schopní prispôsobiť tlak vody presne pre konkrétny povrch.

Vysokotlakový čistič Kärcher K 3 Full Control Car 1 600 W

Držiaky pre príslušenstvo

Vďaka silným držiakom vysokotlakového čističa Kärcher K 3 Full Control Car máte pracovné nadstavce vždy po ruke a pripravené na použitie.

Vysokotlakový čistič Kärcher K 3 Full Control Car 1 600 W

Nádrž čističa Kärcher

Nádržka vysokotlakového čističa Kärcher K 3 Full Control Car slúži na použitie čistiacich prostriedkov, s ktorými sa stane čistenie ešte účinnejšie.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

lze použít Happy Green Zahradní hadice se spojkami GARDEN, 20m s rychlospojkami

je tichý

Dobrý den, součástí této varianty (Kärcher K 3 Full Control Car) by měly být i "pěnovací tryska a čistící prostředek 0,5l - autošampon" jenž jsou vidět i na obrázku, ale nevidím je uvedeny jako součást výbavy. Můžete to okomentovat?

Dobrý den, je vybavena samonasavanim?

Dobrý den, ma tento typ kovové čerpadlo?

Jakou zahradní hadici lze připojit 1/2 nebo 3/4? Uvažuji z důvodu lepší mobility 1/2?

Dobrý den, mohu tento výrobek použít i na fasádu? děkuji

Diskusia a poradňa k Kärcher K 3 Full Control Car
Príslušenstvo pre Kärcher K 3 Full Control Car Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kärcher K 3 Full Control Car. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kärcher K 3 Full Control Car.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií