Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LODGE Skladací stôl biely

Zobraziť katalóg
LODGE Skladací stôl biely
Záhradný stôl – D55׊55×V73cm, hmotnosť 6.73kg, agátové drevo certifikované FSC, lakované; Čistite jemnou mydlovou vodou. Osušte čistou suchou utierkou. Aby nedošlo k vysušeniu povrchu a praskaniu alebo preniknutiu vlhkosti do dreva, odporúčame pravidelné olejovanie nábytku–raz alebo dvakrát ročne. V zime skladujte v suchu a chlade vnútri v interiéri. Zakryte nepremokavou plachtovinou, ak je uložený vonku. Po daždi/snehu utrite vlhkosť z rovných plôch.
Kód:  BUTL0054 Produktové číslo:  10131305 Stránky výrobcu

LODGE Skladací stôl biely

Ak hľadáte v záhrade miesto, kam si položíte občerstvenie, knihu, alebo akúkoľvek inú vec, skladací stolík LODGE je tá správna voľba. Jeho biely elegantný štýl vás zaujme precíznym spracovaním. Stolík je vyrobený z certifikovaného lakovaného agátového dreva. Praktický stolík LODGE využijete v záhradách, na balkónoch alebo terasách a skladacia doska stola šetrí miestom, ak stolík práve nevyužívate.

Kľúčové vlastnosti skladacieho stolíka LODGE

  • Skladací stolík v bielom vyhotovení
  • FSC certifikované agátové drevo
  • Praktický doplnok na odloženie občerstvenia

Jednoduchá údržba

Pravidelným čistením udržíte stolík dlhodobo v bezchybnom stave. Mydlovou vodou ľahko a rýchlo odstránite nečistoty a impregnáciou zachováte vzhľad a štruktúru dreva. Ak stolík dlhodobo nepoužívate odporúčame skladovanie na suchom a chladnom mieste.

Rozmery:
55 × 55 × 73 cm

Hmotnosť:
6,73 kg


Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Materiál
Drevo Hotovo!
Dĺžka
55 cm Hotovo!
Šírka
55 cm Hotovo!
Výška
73 cm Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Biela Hotovo!
Materiál
Drevo Hotovo!

Rozmery

Dĺžka
55 cm Hotovo!
Šírka
55 cm Hotovo!
Výška
73 cm Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Skladacie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LODGE Skladací stôl biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LODGE Skládací stůl bílý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LODGE Összecsukható asztal fehér.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií