PET AP+ plus nový vizuál

Lotus Gril

Zobraziť katalóg
Lotus Gril
5 3 hodnotení
Gril – na drevené uhlie, grilovacia plocha 32cm, výška 23.4cm, grilovací rošt a vnútorná misa z nehrdzavejúcej ocele vhodná do umývačky riadu.
Kód:  JR101nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lotus Gril

Užívajte si grilovanie s revolučným grilom LotusGrill! Je bezdymový, nahrieva sa za obyčajné 2-3 minúty a navyše sa môže pochváliť nízkou spotrebou uhlia a plynulou reguláciou teploty. Veľkou výhodou grilu Lotus je možnosť využitia v prírode i v interiéri – jeho malé rozmery vám umožnia ugrilovať si obľúbenú pochúťku úplne kdekoľvek – na terase, na chalupe, v parku, v kempe, na rybách či na lodi. Gril bol navrhnutý ako dvojplášťový, čo zaistí maximálnu bezpečnosť vám aj vašim deťom. Jeho vonkajšia stena sa totiž nezahrieva, takže ho môžete ľubovoľne prenášať aj v priebehu grilovania alebo ho umiestniť priamo na stôl. Bezpečnostné svorky navyše zabránia úniku žeravých uhlíkov v prípade prevrhnutia či pádu grilu.

Kľúčové vlastnosti grilu LotusGrill

  • Bezdymová prevádzka
  • Zdravý spôsob grilovania
  • Možnosť využitia v prírode aj interiéri
  • Jednoduchý prenos i skladovanie
  • Rýchle nahrievanie grilu – v priebehu 2-3 minút
  • Bezpečnosť vďaka dvojplášťovej konštrukcii grilu Lotus
  • Patentovaný systém prúdenia vzduchu Wedermann
  • Nízka spotreba uhlia
  • Rošt a misu na odkvapkaný tuk môžete umývať v umývačke riadu
  • LotusGrill je k dispozícii v niekoľkých farebných variantoch
  • Vyrobené v Nemecku z nehrdzavejúcej ocele a zliatiny ušľachtilých kovov

Zdravý spôsob grilovania bez dymu

Zásobník uhlia je chránený pred odkapávajícím tukom, takže gril funguje bez zápachu a nedochádza k tvorbe dymu a zdraviu škodlivých látok. LotusGrill preto predstavuje zdravý spôsob grilovania. Rovnomerné a zároveň rýchle nahrievanie dreveného uhlia zaisťuje tichý ventilátor napájaný štyrmi batériami AA a to už v priebehu 2-3 minút! Pomocou otočného ovládača klapky prívodu vzduchu ďalej regulujete prevádzkovú teplotu. Ďalšou skvelou vlastnosťou grilu je ekonomickosť – zásobník, ktorého kapacita je 150 g dreveného uhlia, vydrží v prevádzke 60-80 min.

Jednoduchá údržba grilu LotusGrill

Gril môžete rozložiť na jednotlivé časti a ľahko ho vyčistiť. Grilovací rošt a misa na tuk sú vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a po grilovaní ich môžete jednoducho vložiť do umývačky riadu. LotusGrill je dostupný v niekoľkých farebných variantoch, takže ho môžete zladiť so svojou domácnosťou. Súčasťou balenia je praktická taška na prenos a skladovanie grilu a súprava tužkových batérií AA.

Rozmery:
35 × 35 × 23,5 cm

Hmotnosť:
3,7 kg

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lotus Gril Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LotusGrill.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií