PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MARIMEX Elegant 3002XXL

Zobraziť katalóg
MARIMEX Elegant 3002XXL
Infrasauna – pre 3 osoby, z kanadského jedľovca, príkon 2.7kW, 6× Red Light a 3× karbónový ohrievač, možnosť rádia, MP3 a Bluetooth, LED farebná terapia, vnútorné osvetlenie, ionizátor, rozmery vonkajšie (š, h, v) 1500×1100×1900mm, váha 184kg
Kód:  MARSA035 Produktové číslo:  11105698 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MARIMEX Elegant 3002XXL

Vychutnajte si romantické saunovanie a doprajte si príjemný relax aj blahodarné účinky na zdravie. S infrasaunou Elegant 3002 XXL českej firmy Marimex výrazne ušetríte oproti bežným saunám. Jej štýlový dizajn zapadne prakticky do akéhokoľvek interiéru. Vďaka kompaktným rozmerom si ju môžete zaobstarať nielen do rodinného domu, ale tiež do priestrannejšieho bytu. Hlavná časť infrasauny je vyrobená z kvalitného dreva, konkrétne odolného hemlocku z kanadského jedľlovca. Sklenené dvere vám ponúknu dokonalý výhľad na okolie sauny. Bonusom výbavy je ionizátor a rádio s MP3 prehrávačom.

Kľúčové vlastnosti infrasauny Elegant 3002 XXL

  • Infrasauna pre 3 osoby
  • Kompaktné rozmery a elegantný dizajn
  • Úsporná vďaka nižšej prevádzkovej teplote
  • Prehreje telo rovnomerne a do hĺbky
  • 3 karbónové a 6 redlight ohrievačov s dlhou životnosťou
  • Príjemná relaxácia s LED svetelnou terapiou
  • Kvalitné drevo hemlock z kanadského jedľovca
  • Dvere z tvrdeného skla s hrúbkou 8 mm
  • Súčasťou výbavy infrasauny je ionizátor a rádio s MP3 prehrávačom

Inovatívna technológia infrasauny Marimex

Vnútri infrasauny sú rozmiestnené 3 karbónové a 6 redlight ohrievačov. Vďaka ich kombinácii je dosiahnuté rovnomerné rozloženie infra lúčov a okamžité nahriatie na požadovanú teplotu. Infračervené svetlo preniká hlboko do ľudského tkaniva, vďaka čomu nepotrebujete saunovaciu procedúru opakovať v niekoľkých cykloch za sebou ako pri fínskej saune. Užite si ešte hlbšie zážitky z relaxácie s LED Harmony, čo je sústava LED umiestnených v stropnom paneli. Sami si ľahko navolíte farbu tlmeného osvetlenia a môžete sledovať upokojujúce svetielka pripomínajúce hviezdy. Vzhľad stien je teraz úhľadný a estetický vďaka novému spôsobu ich spojenia a uchytenia. Systém 3S nahrádza pôvodné kovové pracky a steny sú spojené pomocou bajonetov alebo vrtov. Poteší vás tiež FM rádio s mp3 prehrávačom, ktorý vám navodí tú pravú atmosféru.

Podporte svoju vitalitu pomocou saunovania

Pravidelný pobyt v infrasaune pozitívne ovplyvňuje ľudské zdravie a navodzuje psychickú pohodu, pocit uvoľnenia a relaxácie. Saunovanie znižuje bolesť a svalový spazmus, predchádza stuhnutosti kĺbov, zvyšuje prekrvenie, pôsobí protizápalovo a posilňuje kardiovaskulárnu kondíciu. Infrasauny je možné používať aj v prípadoch, keď vám zdravotný stav nedovoľuje tradičné sauny. Dokonca sú natoľko bezpečné, že sa ich technológie využívajú aj v detských inkubátoroch.

Jednoduchá montáž sauny Marimex

Výhodou infrasauny Marimex je rýchla a jednoduchá montáž. Jednotlivé časti prichytíte kufrovými sponami, čapmi alebo klasickými skrutkami. Potom už len stačí prepojiť kabeláž pomocou zásuviek a konektorov. Elektroinštalácia je už namontovaná od výrobcu. Vďaka prehľadnému označeniu zvládnete všetko bez problémov.

Parametre a špecifikácia

Počet osôb

Počet osôb
3 Hotovo!

Príkon

Príkon
2 700 W Hotovo!

Balenie

Hĺbka
110 cm Hotovo!
Hmotnosť
184 kg Hotovo!
Šírka
150 cm Hotovo!
Výška
190 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MARIMEX Elegant 3002XXL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MARIMEX Elegant 3002XXL.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií