AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MARIMEX Popular 3000 L

Zobraziť katalóg
MARIMEX Popular 3000 L
Infrasauna – pre 2 osoby, z kanadského jedľovca, 1900 kW, 5x keramický a 1x karbónový ohrievač, vnútorné osvetlenie, ionizátor, tepelný snímač, ventilácia, skryté spojenia stien, možnosť pripojenia MP3, rozmery vonkajšie (š×h×v): 1200×1050×1900mm, váha 42 kg
Kód:  MAR001p Produktové číslo:  11105613 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MARIMEX Popular 3000 L

Infrasauna Marimex Popular 3000 L obdĺžnikového tvaru je vyrobená z veľmi kvalitného dreva kanadského jedlovca hemlock. Vyniká svojím moderným dizajnom a kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým ju ľahko umiestnite nielen v rodinnom dome, ale aj v priestornejšom byte. V infrasaune sa nachádza päť keramických a jeden karbónový ohrievač. Keramické žiariče majú vyššiu povrchovú teplotu a ľudské telo prehrievajú lokálne. Karbónové ohrievače telo prehrejú rovnomerne a do hĺbky. U infrasauny oceníte jej výrazne úspornejšiu prevádzku v porovnaní s klasickými saunami, a to vďaka nižšej prevádzkovej teplote. Prednosťou infračerveného žiarenia je, že preniká hlboko do tkaniva, preto nemusíte saunovaciu procedúru opakovať ako u fínskej sauny.

Hlavné vlastnosti

  • vyrobené z kvalitného dreva kanadského jedlovca hemlock
  • päť keramických a jeden karbónový ohrievač
  • úspornejšia prevádzka
  • skryté šróbenie
  • radio a MP3 prehrávač
  • zónové ovládanie ponúkajúce rôzne varianty zahrievania ohrievačov
  • pozitívny vplyv na zdravie

Skvelé vybavenie

Infrasauna je vybavená dverami z číreho tvrdeného skla s kovovým držadlom. Vychytávkou je skryté spojenie stien a systém uchytenia, kedy celistvosť stien nie je ničím narušená a výsledný estetický dojem je tak lepší. Pochváliť sa môže rádiom a MP3 prehrávačom. Veľkou prednosťou je tiež zónové ovládanie Intensity control ponúkajúce rôzne varianty zahrievania ohrievačov. K vybaveniu infrasauny patrí teplotný snímač, vnútorné osvetlenie či strešná ventilácia. Nechýba ani ionizátor a vstavané podlahové kúrenie. Jej montáž je veľmi jednoduchá a rýchla, rovnako ako jej obsluha.

Pozitívny vplyv na zdravie

Pravidelné saunovanie má pozitívny vplyv na ľudské zdravie. Pomáha znižovať bolesť, svalový spazmus a stuhnutosť kĺbov a pôsobí proti zápalom. Zvyšuje prekrvenie a posilňuje kardiovaskulárnu kondíciu. Navodzuje pocit uvoľnenia, psychickej pohody a relaxáciu. Doprajte si po náročnom dni dokonalý odpočinok, užite si pohodové chvíle pri saunovaní a kúpte si túto jedinečnú infrasaunu.

Doplňujúce informácie:

Teplota v infrasaune:

45 - 55 °C

Počet ohrievačov:
6

Hrúbka skla:
5 mm

Farba skla:
Číre tvrdené sklo

Rozmery:
190 × 105 × 120 cm


Vnútorné rozmery:
113 × 98 × 176 cm

Parametre a špecifikácia

Počet osôb

Počet osôb
2 Hotovo!

Príkon

Príkon
1 900 W Hotovo!

Balenie

Hĺbka
105 cm Hotovo!
Hmotnosť
128 kg Hotovo!
Šírka
120 cm Hotovo!
Výška
190 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MARIMEX Popular 3000 L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marimex Popular 3000 L.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií