Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

MARIMEX TRENDY 3011 L

Zobraziť katalóg
MARIMEX TRENDY 3011 L
Infrasauna pre 2 osoby, výkon 1850W, typ ohrievača: kombinovaný, Rádio, Ionizátor, Vnútorné osvetlenie, Teplotný senzor, Konektor na MP3 a Strešná ventilácia, vonkajšie rozmery: 120×105×190cm, hmotnosť 141kg
Kód:  MAR009e Produktové číslo:  11105615 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MARIMEX TRENDY 3011 L

Vychutnajte si romantické saunovanie v dvojici a doprajte si príjemný relax aj blahodarné účinky na zdravie. S infrasaunou Trendy 3011 L českej firmy Marimex výrazne ušetríte oproti bežným saunám a jej štýlový dizajn zapadne prakticky do akéhokoľvek interiéru. Vďaka kompaktným rozmerom si ju môžete zaobstarať nielen do rodinného domu, ale tiež do priestrannejšieho bytu. Hlavná časť infrasauny je vyrobená z kvalitného dreva, konkrétne odolného hemlock z kanadského jedlovca. Sklenené dvere vám ponúknu dokonalý výhľad po okolí sauny a bonusom výbavy je ionizér a rádio s MP3 prehrávačom.

Vnútri infrasauny je rozmiestnených 6 ohrievačov vrátane podlahového (3 karbónové a 3 Red Light s plynulou reguláciou výkonu). Karbónové žiariče na rozdiel od iných typov tvoria tenké pásy, ktoré dokážu vyvinúť povrchovú teplotu 70 - 170 °C. Všeobecne dosahujú maximálne teploty pomalšie, zato však vynikajú dlhšou životnosťou. Pri pravidelnom saunovaní 3x týždenne by mali vydržať až 90 rokov. Infračervené svetlo preniká hlboko do ľudského tkaniva, vďaka čomu nepotrebujete saunovaciu procedúru opakovať v niekoľkých cykloch za sebou ako u fínskej sauny.


Moderná infrasauna Trendy 3011 L

  • Ponúkne dostatok miesta pre 2 osoby
  • Kompaktné rozmery a elegantný dizajn
  • Úsporná vďaka nižšej prevádzkovej teplote
  • Prehreje telo rovnomerne a do hĺbky
  • 6 ohrievačov (3× karbónové a 3× Red Light)
  • Kvalitné drevo hemlock z kanadského jedlovca
  • Dvere z tvrdeného skla s hrúbkou 5 mm
  • Súčasťou výbavy ionizér a rádio s MP3 prehrávačom

Inovatívna technológia

Tento model infrasauny je vybavený zónovým ovládaním ohrievačov, tzv. Intensity control. Vyberte si z 9 rôznych variantov intenzity zahrievania ohrievačov a užite si tak maximálne komfortné saunovanie. Vzhľad stien je teraz úhľadný a estetický vďaka novému spôsobu ich spojenia a uchytenia. Systém 3S nahrádza pôvodné kovové pracky a steny sú spojené pomocou bodákov, alebo skrutiek. Poteší vás tiež FM rádio prehrávač, ktorý vám navodí tú pravú atmosféru. Pripojte k nemu USB disk a prehrajte si hudbu podľa vlastného výberu. Ovládací panel navyše obsahuje funkciu Bluetooth, s ktorou prepojíte váš tablet alebo mobilný telefón s infrasaunou.

Podporte svoju vitalitu

Pravidelný pobyt v infrasaune pozitívne ovplyvňuje ľudské zdravie a navodzuje psychickú pohodu, pocit uvoľnenia a relaxácie. Saunovanie znižuje bolesť a svalový spazmus, predchádza stuhnutosti kĺbov, zvyšuje prekrvenie, pôsobí protizápalovo a posilňuje kardiovaskulárnu kondíciu. Infrasauny je možné používať aj v prípadoch, kedy vám zdravotný stav nedovoľuje tradičné sauny. Dokonca sú natoľko bezpečné, že sa ich technológie využívajú aj v detských inkubátoroch.

S montážou si ľahko poradíte

Výhodou infrasauny Marimex je rýchla a jednoduchá montáž. Jednotlivé časti prichytíte kufrovými sponami, čapmi alebo klasickými skrutkami. Potom už len stačí prepojiť kabeláž pomocou zásuviek a konektorov, elektroinštalácia je už namontovaná od výrobcu. Vďaka prehľadnému označeniu všetko zvládnete bez problémov.

Parametre a špecifikácia

Počet osôb

Počet osôb
2 Hotovo!

Príkon

Príkon
1 850 W Hotovo!

Balenie

Hĺbka
105 cm Hotovo!
Hmotnosť
141 kg Hotovo!
Šírka
120 cm Hotovo!
Výška
190 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

zdravím sú tam rozpory ohľadne žiaričov koľko ich je ďakujem

Diskusia a poradňa k MARIMEX TRENDY 3011 L
Príslušenstvo pre MARIMEX TRENDY 3011 L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marimex TRENDY 3011 L.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií