PET AlzaBoxy Q1

Nilfisk C-PG 130.2-8 X-TRA EU

Zobraziť katalóg
Nilfisk C-PG 130.2-8 X-TRA EU
Vysokotlakový čistič výkon 1800 W, max. tlak 130 bar, prietok 520 l/h, dĺžka hadice 8 m, navijak, regulácia tlaku a čistenie teplou vodou
Kód:  NFK085 Produktové číslo:  128470712 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nilfisk C-PG 130.2-8 X-TRA EU

Vysokotlakový čistič Nilfisk C-PG 130.2-8 X-TRA je ideálnym nástrojom pre čistenie automobilov, bazénov, záhradnej techniky i bicyklov. Čistenie zvládnete behom okamihu a s maximálnym efektom. Vysokotlakový čistič Nilfisk C-PG 130.2-8 X-TRA ponúka nielen perfektný výkon, ale predovšetkým vysoko kvalitné komponenty. Tento model disponuje technológiou PowerGrip, ktorá vám umožní voliť priamo na pištoli zo 7 stupňov požadovaného tlaku. Vďaka tomu budete schopní behom krátkej chvíle vyčistiť najrôznejšie povrchy.

Kľúčové vlastnosti čističa Nilfisk C-PG 130.2-8 X-TRA

  • Tlaková umývačka Nilfisk s revolučnou technológiou PowerGrip
  • Spoľahlivý uhlíkový motor s príkonom 1 800 W
  • PowerGrip technológia pre reguláciu tlaku na pištoli
  • Tlaková hadica s dĺžkou 8 metrov
  • Jednoduchá výmena príslušenstva Click & Clean
  • Nilfisk C-PG 130 má praktický podvozok s kolieskami
  • Úložné miesto pre príslušenstvo
  • Systém západiek pre rýchlu montáž držadla
  • Čistič Nilfisk disponuje automatickým štart/stop systémom

Nilfisk C-PG 130 ponúkne bohaté príslušenstvo

Čistič Nilfisk C-PG 130.2-8 X-TRA ponúka širokú škálu príslušenstva pre rôzne typy upratovania. Pre dokonalú čistotu môžete využiť striekaciu pištoľ s nadstavcom PowerGrip, trysku s bodovým lúčom, trysku s rotačným lúčom, napeňovací injektor s nádobkou a vozík s navíjacím bubnom (bez prepojenia hadice s čističom, slúži len na odloženie vysokotlakovej hadice). Pre lepšiu manipuláciu so strojom slúži praktický podvozok s kolieskami.

Auto Štart/Stop systém šetrí vodu aj energiu

Vysokotlakový čistič Nilfisk C-PG 130.2-8 X-TRA disponuje funkciou Auto Štart/Stop, vďaka ktorej spotrebujete pri práci s čističom len najnutnejšie množstvo energie i vody. K zapnutiu prístroja dochádza iba vtedy, keď je to nevyhnutne potrebné, čo šetrí elektrickú energiu a výrazne predlžuje celkovú životnosť čističa.


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nilfisk C-PG 130.2-8 X-TRA EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nilfisk C-PG 130.2-8 X-TRA EU. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nilfisk C-PG 130,2-8 X-TRA EU.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií