PET AlzaBoxy Q1

Nilfisk C-PG 135.1-8 X-TRA

Zobraziť katalóg
Nilfisk C-PG 135.1-8 X-TRA
5 1 hodnotení
Vysokotlakový čistič výkon 1800 W, max. tlak 135 bar, prietok 520 l/h, dĺžka hadice 8 m, nádrž na saponát a rotačná dýza, regulácia tlaku
Kód:  NFK070 Produktové číslo:  128471165 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nilfisk C-PG 135.1-8 X-TRA

Vysokotlakový čistič Nilfisk C-PG 135.1-8 X-TRA je ideálnym nástrojom na čistenie automobilov, bazénov, záhradnej techniky aj bicyklov. Čistenie zvládnete za okamih a s maximálnym efektom. Vysokotlakový čistič Nilfisk C-PG 135.1-8 X-TRA ponúka nielen perfektný výkon, ale predovšetkým vysoko kvalitné komponenty. Tento model disponuje technológiou PowerGrip, ktorá vám umožní voliť priamo na pištoli až 7 stupňov požadovaného tlaku. Vďaka tomu budete schopní za krátku chvíľu vyčistiť najrôznejšie povrchy.

Kľúčové vlastnosti vysokotlakového čističa Nilfisk C-PG 135.1-8 X-TRA

  • Bohaté príslušenstvo vysokotlakového čističa Nilfisk
  • Spoľahlivý indukčný motor s príkonom 1 800 W
  • PowerGrip technológia na reguláciu tlaku na pištoľ
  • Tlaková hadica s dĺžkou 8 m
  • Jednoduchá výmena príslušenstva Click & Clean
  • Farebné vyhotovenie: modro-čierne
  • Hliníkové čerpadlo s dlhou životnosťou
  • Mohutné držadlo a výsuvná teleskopická rukoväť
  • Vysokotlakový čistič disponuje automatickým start/stop systémom

Nilfisk C-PG 135.1-8 X-TRA ponúka bohaté príslušenstvo

Vysokotlakový čistič Nilfisk C-PG 135.1-8 X-TRA ponúka širokú škálu príslušenstva na rôzne typy upratovania. Na dokonalú čistotu môžete využiť rotačnú trysku, hadicu, navijak, nádrž na saponát, čistiacu ihlu, špeciálnu kefu na dlažby či vysokotlakovú pištoľ. Na lepšiu manipuláciu dobre poslúžia veľké kolieska.

Auto Start/Stop systém šetrí vodu aj energiu

Vysokotlakový čistič Nilfisk C-PG 135.1-8 X-TRA disponuje funkciou Auto Start/Stop, vďaka ktorej spotrebujete pri práci s čističom len najnutnejšie množstvo energie i vody. Široká škála nadstavcov vysokotlakového čističa Nilfisk vám umožní využiť špeciálne formy čistenia, ktoré sa dokonale prispôsobia vašim potrebám.

Spoľahlivý indukčný motor čističa Nilfisk

Srdcom čističa Nilfisk C-PG 135.1-8 X-TRA je výkonný indukčný motor s príkonom 1 800 W. Ten poháňa hliníkové čerpadlo, ktoré zaručuje predovšetkým dlhú životnosť a dodáva tlak až 135 barov pri maximálnom prietoku 520 l/h. Vysokotlaková hadica čističa Nilfisk má dĺžku 8 m a na pištoľ sa pripája veľmi ľahko pomocou rýchlospojky.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nilfisk C-PG 135.1-8 X-TRA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nilfisk C-PG 135.1-8 X-TRA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nilfisk C-PG 135.1-8 X-TRA.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií