Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA

Zobraziť katalóg
Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA
5 1 hodnotení
Vysokotlakový čistič výkon 2400 W, max. tlak 140 bar, prietok 500 l/h, dĺžka hadice 9 m, navijak a rotačná dýza, regulácia tlaku
Kód:  NFK005a Produktové číslo:  128471180 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA

Vysokotlakový čistič Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA je praktickým pomocníkom na rozsiahlejšie a častejšie upratovacie práce. Vyniká vysokou flexibilitou použitia od šetrného čistenia jemných a citlivých povrchov až po tlakové čistenie aj veľmi odolnej a priľnavej špiny. Jednoduchú obsluhu potrebnú predovšetkým pri dlhodobejšom používaní čističa zabezpečí mohutné držadlo, výsuvná teleskopická rukoväť, robustné kolieska a dlhá hadica s dĺžkou 9 m. S vysokotlakovým čističom Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA dosiahnete rýchle a dokonalé upratovanie v každej situácii.

Kľúčové vlastnosti vysokotlakového čističa Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA

  • Bohaté príslušenstvo vysokotlakového čističa Nilfisk
  • Spoľahlivý indukčný motor s príkonom 2 400 W
  • Automatický Start/Stop systém
  • PowerGrip technológia na reguláciu tlaku na pištoľ
  • Tlaková hadica s dĺžkou 9 m
  • Jednoduchá výmena príslušenstva Click & Clean
  • Farebné vyhotovenie čističe Nilfisk: modro-čierne
  • Kvalitné kovové čerpadlo s dlhou životnosťou
  • Navijak na hadicu vysokotlakového čističa Nilfisk
  • Mohutné držadlo a výsuvná teleskopická rukoväť

Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA ponúkne bohaté príslušenstvo

Vysokotlakový čistič Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA ponúka širokú škálu príslušenstva na rôzne typy upratovania. Na dokonalú čistotu môžete využiť rotačnú trysku, hadicu, navijak, držiak na hadicu, čistiacu ihlu či vysokotlakovú pištoľ. Na lepšiu manipuláciu dobre poslúžia veľké kolieska.

Auto Start/Stop systém šetrí vodu aj energiu

Tento model vysokotlakového čističa Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA disponuje funkciou Auto Start/Stop, vďaka ktorej spotrebujete pri práci s čističom len najnutnejšie množstvo energie i vody. Široká škála nadstavcov vysokotlakového čističa Nilfisk vám umožní využiť špeciálne formy čistenia, ktoré sa dokonale prispôsobia vašim potrebám.

Spoľahlivý indukčný motor čističa Nilfisk

Srdcom čističa Nilfisk je výkonný indukčný motor s príkonom 2 400 W. Ten poháňa kovové čerpadlo, ktoré zaručuje predovšetkým dlhú životnosť a dodáva tlak až 140 barov pri maximálnom prietoku 500 l/h. Vysokotlaková hadica čističa Nilfisk má dĺžku 9 m a na pištoľ sa pripája veľmi ľahko pomocou rýchlospojky.

Parametre a špecifikácia

Pohon

Pohon
Elektrický Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nilfisk D-PG 140,4-9 X-TRA.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií