PET AlzaBoxy Q1

OPTEX LX-40

Zobraziť katalóg
OPTEX LX-40
4,8 16 hodnotení
Laserový diaľkomer – LCD displej s podsvietením, rozsah merania 0.05–40m, presnosť merania ± 1.5mm, obsah, objem, Pytagoras napájanie 2× 1.5V/AAA
Kód:  MAT020b2 Produktové číslo:  427021 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OPTEX LX-40

Neťahajte zbytočne zvinovacie pásmo či meter a prejdite na oveľa presnejší a pohodlnejší spôsob. S týmto laserovým diaľkomerom LX-40 od ??spoločnosti Optex zistíte požadované veličiny počas cvhíle a s minimálnou námahou. Dosah laserového diaľkomeru OPTEX LX-40 je až 40 m, pričom odchýlka nepresahuje 1,5 mm! K dokonalému čítaniu nameraných hodnôt slúži úplne prehľadný LCD displej, ktorý je navyše podsvietený, takže aj pri zhoršených svetelných podmienkach na diaľkomeri OPTEX LX-40 všetko dobre uvidíte.

Kľúčové vlastnosti laserového diaľkomera OPTEX LX-40

  • Praktický laserový zameriavač
  • Pohodlné a presné meranie vzdialenosti a plôch
  • Dosah až 40 m
  • Súčasťou balenia sú dve 1,5 V AAA batérie
  • Podsvietený LCD displej
  • Automatické vypnutie pri nečinnosti

Laserový diaľkomer OPTEX LX-40 vie aj niečo naviac

Tento šikovný prístroj však nemeria len vzdialenosť, ale zvládne aj meranie plôch, objemov, obsahov a tiež praktická je aj funkcia sčítanie a odčítanie. Diaľkomer je napájaný dvoma AAA batériami, ktoré zvládnuť udržať prístroj v chode až po dobu 5 000 cyklov meraní. Na mieste je samozrejme aj úspora, kde je po 30 sekundách lúč automaticky vypnutý a po troch minútach nečinnosti vypnutý celý prístroj.

Hmotnosť:
100 g

Rozmery:
113 × 38 × 21 mm

Obsah balenia:

  • Laserový diaľkomer
  • Batérie
  • Puzdro na opasok
  • Návod na použitie
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OPTEX LX-40 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OPTEX LX-40. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OPTEX LX-40.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií