Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

OUTDOORCHEF DUALCHEF 325 G STAINLESS STEEL

Zobraziť katalóg
OUTDOORCHEF DUALCHEF 325 G STAINLESS STEEL
Gril – na plyn, s bočným horákom, záhradný, BBQ a stojanový, grilovacia plocha 2684 cm², rozmery 90 × 123 × 139 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy liatina, materiál grilu smaltový, bočný horák, nepriľnavý povrch, odkvapkávacia plocha, odkladacia plocha, pojazdný vozík, pokrievka, regulácia teploty, teplomer, úložný priestor a vyberateľný rošt súčasťou, hmotnosť 63 kg
Kód:  HHO057 Produktové číslo:  7611984017521
OUTDOORCHEF DUALCHEF 325 G STAINLESS STEEL Predaj skončil

OUTDOORCHEF DUALCHEF 325 G STAINLESS STEEL


Plynový gril Dualchef 325 G zaujme na prvý pohľad svojím robustným vyhotovením v striebornej farbe a moderným dizajnom, vďaka ktorému sa bude vynímať na každej záhrade. Hlavná grilovacia plocha má rozmery 2 684 cm2 a je tvorená odolnou liatinovou mriežkou. Gril je vybavený troma dvojitými horákmi s vysokým výkonom pre perfektnú distribúciu tepla a jedným bočným horákom, na ktorom súbežne s hlavným pokrmom pripravíte aj prílohy či omáčky. Chrániče horákov z nehrdzavejúcej ocele znižujú riziko vzplanutia odkvapkávajúcich štiav na minimum. S grilom Dualchef 325 G môžete súčasne grilovať rôzne potraviny, a to vďaka systému DGS, ktorý efektívne rozvádza teplo grilovacou komorou a rozdeľuje ju do dvoch rôznych teplotných zón. K ďalšiemu vybaveniu grilu patrí napríklad elektrické zapaľovanie, ovládacie gombíky so svetelným bezpečnostným systémom či odkladacie poličky na príslušenstvo.

Kľúčové vlastnosti grilu DUALCHEF 325 G

  • Veľký plynový gril s tromi hlavnými horákmi a jedným bočným
  • Systém DGS umožňuje zónové grilovanie
  • Veľká grilovacia plocha 2 684 cm2 s horným nahrievacím roštom
  • Chrániče horákov z nehrdzavejúcej ocele
  • DUALCHEF 325 G má dva integrované teplomery
  • Gril je vybavený kolieskami a úložným priestorom na plynovú nádobu
  • Elektrické zapaľovanie horákov
  • Odkladacie poličky na príslušenstvo

Systém DGS pre zónové grilovanie

Gril Dualchef 325 G využíva systém DGS (Dual Gourmet System) zaisťujúci perfektnú distribúciu tepla grilovacou komorou, ktorá je rozdelená do dvoch rôznych teplotných zón, čo umožňuje prípravu viacerých pokrmov zároveň. Obe teplotné zóny majú vo veku vlastný teplomer, takže pre každú ingredienciu môžete vždy nastaviť ideálnu teplotu. Za výbornou funkčnosťou systému DGS stoja kľúčové komponenty: liatinová mriežka (umožňuje maximálne zachovanie tepla), DGS chrániče horákov (pre distribúciu tepla a redukciu plameňov) a DGS dvojitý horák (s dvojnásobným výkonom v porovnaní s bežným horákom).

DUALCHEF 325 G ponúka všestranné kulinárske využitie

S grilom DUALCHEF 325 G vstúpi do vášho gurmánskeho života mimoriadne všestranný pomocník, ktorý v jednej chvíli zvládne trebárs prípravu kreviet na cesnaku, sladkých muffinov v silikónovej forme, pizze či placiek na pizza kameni, šťavnatého roastbeefu alebo krehkej zeleniny na hornej mriežke grilu. Bočný horák je potom ideálny na prípravu príloh, omáčok, mäsových zmesí, rýb či morských plodov.


Parametre a špecifikácia

Spôsob ohrevu
Na plyn Hotovo!
Materiál plochy na grilovanie
Liatina Hotovo!
Materiál grilu
Smaltový Hotovo!
Výbava
Bočný horák, Nepriľnavý povrch, Odkvapkávacia nádoba, Odkladacia plocha, Kolieska, Pokrievka, Regulácia teploty, Teplomer, Úložný priestor, Vyberateľný rošt Hotovo!
Hmotnosť
63 kg Hotovo!

Materiál

Materiál plochy na grilovanie
Liatina Hotovo!
Materiál grilu
Smaltový Hotovo!

Rozmery plochy na grilovanie

Plocha na grilovanie
2 684 cm2 Hotovo!
Šírka plochy na grilovanie
61 cm Hotovo!
Hĺbka plochy na grilovanie
44 cm Hotovo!

Rozmery grilu

Výška grilu
90 cm Hotovo!
Šírka grilu
123 cm Hotovo!
Hĺbka grilu
139 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
63 kg Hotovo!

Výbava

Výbava
Bočný horák, Nepriľnavý povrch, Odkvapkávacia nádoba, Odkladacia plocha, Kolieska, Pokrievka, Regulácia teploty, Teplomer, Úložný priestor, Vyberateľný rošt Hotovo!

Vlastnosti

Výkon grilu
12 kW Hotovo!
Počet horákov
4 Hotovo!
Veľkosť plynovej bomby
5 kg, 10 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OUTDOORCHEF DUALCHEF 325 G STAINLESS STEEL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OUTDOORCHEF DUALCHEF 325 G STAINLESS STEEL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OUTDOORCHEF DUALCHEF 325 G STAINLESS STEEL.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií