Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

OUTDOORCHEF LUGANO 570 G EVO

Zobraziť katalóg
OUTDOORCHEF LUGANO 570 G EVO
Gril – na plyn, s bočným horákom, záhradný, BBQ a stojanový, grilovacia plocha 1600 cm², rozmery 126 × 112 × 162 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy liatina, materiál grilu smaltový, bočný horák, nepriľnavý povrch, odkvapkávacia plocha, odkladacia plocha, pojazdný vozík, pokrievka, regulácia teploty, teplomer, úložný priestor a vyberateľný rošt súčasťou, hmotnosť 150 kg
Kód:  HHO061 Produktové číslo:  7611984021665

OUTDOORCHEF LUGANO 570 G EVO


Elegantný záhradný gril LUGANO 570 v sebe spája dva nezávislé grily: klasický kotlový Outdoorchef a „Steakhouse“ gril na priame grilovanie. Kotlový gril s vekom má priemer 54 cm a je vybavený dvoma horákmi RingBurner, ktoré umožňujú nielen klasické (priame a nepriame) grilovanie,ale aj grilovacie techniky barbecue/low & slow. Zvládnete tak rýchlo pripraviť lahôdky ako roastbeef, trhané bravčové mäso, zaúdené rebrá a ďalšie špeciality. Steakhouse gril je vybavený dvoma výkonnými tyčovými horákmi z liatiny a z rovnakého materiálu je aj dvojdielny rošt tohto grilu. Menší gril je ideálne najmä na priame grilovaniea samozrejme aj na prípravu vynikajúcich steakov. Dvojica grilov je doplnená XXL doskou s elegantnou doskou z leštenej žuly. Záhradný gril Lugano 570 G umožňuje nepreberné množstvo kuchárskych techník a vďaka grilovacej ploche 1 600 cm2 môžete naraz grilovať pre 10 – 16 osôb.

Kľúčové vlastnosti grilu Outdoorchef LUGANO 570 G

  • Elegantný moderný gril na priame aj nepriame grilovanie
  • Kotlový gril s priemerom 54 cm s vekom a teplomerom
  • Steakhouse gril na steaky a priame grilovanie
  • Bočná platnička na prípravu omáčok a príloh
  • Unikátny systém EASY FLIP pre optimálnu distribúciu tepla
  • XXL lopárik a uzavretý priestor pre plynovú fľašu
  • Pojazd pomocou 4 otočných uzamykateľných koliesok
  • Gril LUGANO 570 G sa veľmi ľahko čistí
  • Súčasťou balenia je prepojovacia sada (regulátor + hadica)

Unikátny systém EASY FLIP

Systém EASY FLIP zaisťuje optimálnu distribúciu žiaru rovnomerne po celej ploche grilovacej mriežky a súčasne spoľahlivo zamedzuje horeniu odkvapkávajúcich štiav. Navyše ponúka možnosť usmerniť žiar a jednoducho meniť nastavenie z nepriameho grilovania na priame podľa toho, čo práve grilujete. Srdcom systému EASY FLIP jearomatizačný lievik umiestnený medzi grilovaciu mriežku a kruhový horák. Rôznym nastavením lievika je možné regulovať grilovaciu teplotu, napríklad pri nastavení na priame grilovanie môžete dosiahnuť teploty cez 500 °C v horúcej zóne, čo využijete napríklad pri prudkom opekaní steakov.

Jednoduché čistenie grilu Outdoorchef LUGANO 570 G

Ďalšou prednosťou grilu Lugano 570 G je veľmi jednoduchá údržba a čistenie. K tomu prispieva kombinácia nepriľnavých povrchov z keramického smaltu a patrične prispôsobený dizajn vnútrajšku grilu. Po grilovaní je potrebné vyčistiť len grilovaciu mriežku a pod ňou umiestnený aromatizačný lievik,ktorý má hladký povrch. Čistenie grilu je tak otázkou len niekoľkých málo minút.


Parametre a špecifikácia

Spôsob ohrevu
Na plyn Hotovo!
Materiál plochy na grilovanie
Liatina Hotovo!
Materiál grilu
Smaltový Hotovo!
Výbava
Bočný horák, Nepriľnavý povrch, Odkvapkávacia nádoba, Odkladacia plocha, Kolieska, Pokrievka, Regulácia teploty, Teplomer, Úložný priestor, Vyberateľný rošt Hotovo!
Hmotnosť
150 kg Hotovo!

Materiál

Materiál plochy na grilovanie
Liatina Hotovo!
Materiál grilu
Smaltový Hotovo!

Rozmery plochy na grilovanie

Plocha na grilovanie
1 600 cm2 Hotovo!
Priemer plochy na grilovanie
45 cm Hotovo!

Rozmery grilu

Výška grilu
126 cm Hotovo!
Šírka grilu
112 cm Hotovo!
Hĺbka grilu
162 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
150 kg Hotovo!

Výbava

Výbava
Bočný horák, Nepriľnavý povrch, Odkvapkávacia nádoba, Odkladacia plocha, Kolieska, Pokrievka, Regulácia teploty, Teplomer, Úložný priestor, Vyberateľný rošt Hotovo!

Vlastnosti

Výkon grilu
18,5 kW Hotovo!
Počet horákov
2 Hotovo!
Veľkosť plynovej bomby
5 kg, 10 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OUTDOORCHEF LUGANO 570 G EVO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OUTDOORCHEF LUGANO 570 G EVO.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií