AlzaBoxy Q1 Aplikace

Powermat PM1045

Zobraziť katalóg
Powermat PM1045
Multimeter – digitálny, meranie AC napätia, DC napätia, DC prúdu, odporu, teploty, diód, tranzistorov, spojitosti vedenia (bzučiak), kapacity a AC prúdu, CAT II, CAT III a CAT IV, podsvietený displej, indikácia batérie, ručný výber rozsahu a LED svietidlo
80,12 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WSaaa0305 Produktové číslo:  PM1045
Powermat PM1045 80,12 € Momentálne nedostupné

Powermat PM1045

Žiadny elektrikár sa bez multimetra nezaobíde. Digitálny multimeter POWERMAT je vybavený prehľadným digitálnym displejom, ktorý vám dokáže rýchlo a čitateľne zobraziť namerané hodnoty. Prislúcha do kategórie CAT II, preto vyhovuje obvodom v sieti nízkeho napätia, ktoré je nutné pripojiť do elektrickej zásuvky. Prislúcha do kategórie CAT III, preto sa používa na meranie elektrických inštalácií v budovách a rozvádzačoch. Patrí do kategórie CAT IV, a tým je určený na meranie v pripojovacích skriniach, svorkách hlavného domového vedenia a domových rozvádzačoch. S multimetrom POWERMAT zvládnete meranie AC napätia, DC napätia, DC prúdu, odporu, teploty, diód, tranzistorov, spojitosti vedenia (bzučiak), kapacity a AC prúdu.

Multimeter Powermat PM1045 ...
Multimeter Powermat PM1045 ...

Zásadné vlastnosti multimetra Powermat PM1045

  • Multimeter POWERMAT je digitálny
  • Radí sa do kategórie CAT II, CAT III a CAT IV
  • Multimeter POWERMAT bude schopný merania AC napätia, DC napätia, DC prúdu, odporu, teploty, diód, tranzistorov, spojitosti vedenia (bzučiak), kapacity a AC prúdu

Multimeter POWERMAT zvládne viac, než len merať

Multimeter POWERMAT disponuje zaujímavou výbavou. Je vybavený dobre čitateľným displejom, ktorý vám dokáže rýchlo zobraziť namerané hodnoty. V horšie osvetlených miestach určite oceníte funkciu podsvietenia. Máte pri ňom k dispozícii funkciu indikácie batérie, preto budete vždy informovaní o stave nabitia. Medzi nevyhnutné funkcie radíme možnosť ručného nastavenia rozsahu merania. Pri nedostatočnom dennom svetle vám určite príde vhod funkcia LED svietidla. Preto sa nemusíte vyhýbať práci ani večer alebo v noci.

Multimeter Powermat PM1045 ...

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
Podsvietený displej, Indikácia batérie, Ručný výber rozsahu, LED svietidlo Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Powermat PM1045 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Powermat PM1045.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií