Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Riwall RPM 4635

Zobraziť katalóg
Riwall RPM 4635
4,5 4 hodnotení
Benzínová kosačka – benzínová s pojazdom, 2.6kW, 139ccm, T 475 OHV 4-takt, záber 46cm, ústredné nastavenie výšky kosenia 25–75mm, mulčovanie, úplne zložiteľné ergonomické riadidlá, objem koša 60l, hmotnosť 34.5kg
Kód:  GAR111a Produktové číslo:  PM12B1601023B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Riwall RPM 4635

Dajte do poriadku vašu zeleň aj na ťažšie prístupných miestach. Obrovská výhoda benzínových záhradných zariadení je v možnosti vziať si ich aj na vzdialenejšie a horšie prístupné miesta. Kosačka disponuje motorom s obsahom 139 cm3 a dostatočným výkonom až 2,6 kW, čo poskytuje dostatočnú dynamiku pri naberaní potrebných pracovných otáčok.

Kľúčové vlastnosti

  • Multifunkčná benzínová kosačka 3 v 1 s variabilným pojazdom
  • Zber + mulčovanie + zadné vyhadzovanie
  • Ergonomické, mäkčené, maximálne pohodlné, výškovo nastaviteľné a ľahko zložiteľné riadidlá
  • Centrálne nastavenie výšky kosenia do 7 pozícií – prvé dve pozície na tzv. anglický trávnik
  • Plastová ochrana prednej časti stroja
  • Mulčovacia záslepka
  • Špeciálny kôš pre alergikov

Premyslená do každého detailu

Táto kosačka je vybavená pojazdom so štyrmi voliteľnými rýchlosťami. Vďaka výkonnému motoru s nízkou spotrebou, vysokým krútiacim momentom a nožom so záberom 46 cm sa vám bude kosiť hladko a rýchlo. Iste oceníte aj detailne prepracovanú rukoväť s mäkčeným držadlom, skladacím systémom na jednoduchý transport a možnosťou nastavenia výšky. Kosačka sa dokáže jednoducho prispôsobiť povrchu na vašej záhrade vďaka možnosti nastavenia kosenia v siedmich pozíciách, z ktorých dve sú špeciálne upravené na anglický trávnik.

Konštruovaná i pre alergikov

Tento špeciálne upravený kôš ocenia hlavne alergici. Je totiž vybavený odvodmi vzduchu do strán a tkaninou koša s rôzne priepustnými vrstvami. To zaručuje výborný zber aj pri nízkej priepustnosti prachu a hlavne minimum prachových a peľových látok fúkaných do vašej tváre.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Riwall RPM 4635 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Riwall RPM 4635 .
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií