Alza pre firmy

Riwall RPMT 330

Zobraziť katalóg
Riwall RPMT 330
4,0 1 hodnotení
Krovinorez benzínový, dvojtaktný motor, výkon motora 0.9kW, objem motora 32.6cm3, záber 430mm, žací systém: struna a nôž, hmotnosť 7.2kg, deliteľný hriadeľ
Kód:  GAR120a Produktové číslo:  39048029914

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Riwall RPMT 330

Dajte do poriadok vašu zeleň aj na horšie prístupných miestach. Obrovská výhoda benzínových krovinorezov je v možnosti pracovať s nimi aj na vzdialenejších miestach a presne taký je aj tento výrobok  rokmi overenej spoločnosti Riwall. Bezdrôtové vyhotovenie oceníte predovšetkým pri konečnej úprave na horšie dostupných miestach, okolo záhonov, plotov, múrov, stromov a pod. Krovinorez disponuje motorom s obsahom 32,6 cm3 a dostatočným výkonom, až 1,2 konských síl, čo poskytuje dostatočnú dynamiku pri naberaní potrebných pracovných otáčok.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný spaľovací benzínový motor
  • Strunový orezávač, krovinorez, plotostrih a prerezávacia reťazová píla
  • Praktický ramenný popruh
  • Malá hmotnosť - iba 7,2 kg
  • Jednoduchá obsluha

Hneď štyria pomocníci v jednom

S týmto produktom dostávate do rúk hneď štyri nástroje v jednom. Kvalitný uhlový prevod spoľahlivo prenáša výkon buď na oceľový žací list alebo strunovú hlavu. Kvalitný trojramenný oceľový kotúč sa nezastaví pred prerastenou húštinou ani menšími drevinami. Nôž možno vymeniť za strunovú poloautomatickú hlavu s odrezávačom struny. Tú využijete predovšetkým pri konečnej úprave okolo plotov, múrov alebo záhonov.

Ak je struna opotrebovaná, stačí roztočenou hlavou poklepať o zem a struna sa sama predĺži. Odrezávač ju potom upraví na potrebnú dĺžku. Veľmi jednoduchá je výmena aj za prerezávaciu pílu, ktorá je s lištou dĺžky 305 mm razom pripravená zdolávať reznú dĺžku 254 mm. Používateľov určite poteší aj možnosť zvolenia si nástroja plotostrih, ktorý disponuje dĺžkou lišty 400 mm so šírkou strihu 24 mm. Vďaka výkyvnej hlave máte navyše možnosť náklonu až o 160°.

Doplňujúce informácie:

Prerezávacia píla:

  • Rezná dĺžka: 254 mm
  • Lišta: 305 mm

Plotostrih:

  • Dĺžka lišty: 40 cm
  • Šírka strihu: 24 mm
  • Výkyvná hlava o 160°
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupil jsem si tento produkt, nemohu k tomuto produktu najít příslušenství. Teď zrovna sháním strunu stejného průměru, jaký byl originál, když jsem rozbalil. Pokud jsem se správně koukal, měl bych mít v originále 3 mm strunu, zde máte v nabídce tenké struny a obavám se, že stroj ztratí robustnost a budu muset více držet v obrátkách. Děkuji za info.

kde je možné najít návod na použití. V balení nebyl.

Do jaké výšky dosáhne tento plotostřih?

Dobrý den, chápu správně, že na tento produkt platí klasická 24měs. záruka a dále automaticky dalších 24 měs. v případě každoročního servisu?

Diskusia a poradňa k Riwall RPMT 330
Príslušenstvo pre Riwall RPMT 330 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Riwall RPMT 330 .
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií