AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Robomow RC 308U

Zobraziť katalóg
Robomow RC 308U
1,0 1 hodnotení
Robotická kosačka – Lítium (LiFePO4) akumulátor, 26V, 3Ah, motor 200W, záber 28cm, výška kosenia 15 – 60mm, priemerná prac. doba 60 – 70min, maximálna plocha trávnika bez prekážok 1500m2, Robomow App, komunikácia pomocou BLE, zabezpečenie proti krádeži, svahová dostupnosť 36%
Kód:  AMA003d Produktové číslo:  ACZ22ACDAAA619 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Robomow RC 308U

Šetrite čas pri kosení trávy a užite si miesto práce zábavu alebo odpočinok. Robomow RC 308U je moderná robotická kosačka, ktorá sa o zeleň postará samostatne, ale možno ju aj diaľkovo ovládať ako RC model cez aplikáciu v smartfóne. Model sa chváli masívnym, 28c-entimetrovým nožom, takže upraví trávnik na menej prejazdov. Nôž je navyše uložený tak, aby porast pokosil až do okrajov. Kosačka sa preto odporúča pre trávniky s plochou do 800 m2, ale v prípade jednoduchého tvaru, ako má napríklad futbalové ihrisko, zvládne až 1 500 m2.

Kľúčové vlastnosti robotickej kosačky Robomow RC 308U

  • Automatické kosenie pre trávniky do 800 m2, jednoduchý tvar bez prekážok až 1 500 m2
  • 28 cm široký záber a kosenie do krajov pre perfektnú úpravu väčšej plochy
  • Nastaviteľná výška kosenia 15 mm až 60 mm a prekonanie svahu do 36 % (20 stupňov)
  • Kosenie až v 3 podzónach a 2 oddelených zónach s úzkym prejazdom
  • Aplikácia pre inteligentný telefón pre úpravu nastavenia a diaľkové ovládanie (Bluetooth LE)
  • Senzor dažďa pre kosenie v správnom čase + odolnosť proti dažďu, postrekovačom ...

Inštaláciu zvládne každý

Pred tým ako kosačka prvýkrát vyjde, je potrebná veľmi jednoduchá a intuitívna inštalácia. Všetky potrebné časti sú pribalené. Priloženým pravítkom natiahnete obvodový drôt, vyznačíte miesto pre nabíjaciu stanicu. Stanicu zapojíte do elektrickej siete. Ešte je potrebné odstrániť záhradný nábytok, prípadne detské hračky a Robomow RC 308U môže začať kosiť. Po vybití nájde podľa obvodového drôtu dobíjaciu stanicu. Batérie sa dobíja zámerne pomaly, aby vydržala čo najdlhšie.

Inteligentný pohyb záhradou

Robotická kosačka Robomow RC 308U si vystačí bez nárazníkov a s trojicou kolies. Náraz detegujú snímače pojazdu veľmi presne a nedochádza k poškodeniu trávnikov prekĺznutím. Kosačka nepotrebuje žiadne nastavovanie týždenného programu, kedy má pracovať. Len jej nastavíte vhodné pracovné obdobie a podľa zadaných parametrov si kosačka sama zvolí činnosť tak, aby bol vás trávnik vždy perfektne pokosený.

Servis u vás doma

Diely robotickej kosačky Robomow RC 308U sú špičkovo zhotovené, sú však navrhnuté tak, aby ich výmenu zvládol aj laik. Ku každej výmene je prehľadné inštruktážne video, takže nie je nutné odvážať kosačku do servisu. Servisné centrum je v prípade potreby schopné pomôcť na diaľku. Cez mobilnú aplikáciu mu načítate prevádzkové údaje a získate diagnostiku problému.

Poznámka:
» Všetky Kosačky na trávu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Co vše je součástí balení? mám tím na mysli hlavně obvodový vymezovací drát (kolik metrů)?

Diskusia a poradňa k Robomow RC 308U
Príslušenstvo pre Robomow RC 308U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Robomow RC 308U.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií