PET AP+ plus nový vizuál

Robomow RS 615U

Zobraziť katalóg
Robomow RS 615U
Robotická kosačka , doba prevádzky: 70 min, záber 560 mm, mobilná aplikácia
Kód:  AMA003e Produktové číslo:  ACZ22ASBA-A619 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Robomow RS 615U

Robomow RS 615 U je člen najvyššieho radu kosačiek Robomow, ktorý nesie názov RS Royal. Táto špičková robotická kosačka dokonale naplní všetky vaše očakávania a odvedie precíznu prácu v každej situácii. Kosačka tiež výrazne šetrí váš čas, takže sa miesto kosenia trávy budete môcť venovať inej práci či odpočinku. Tento model robotickej kosačky disponuje dvojicou výkonných motorov a dvoma masívnymi nožmi, ktoré sa postarajú o dokonalú úpravu trávnika vo veľmi krátkom čase. Kvalitný nôž kosačky je navyše uložený tak, aby porast dokonale pokosil až k jeho okrajom. Kosačka Robomow RS 615U sa o váš trávnik postará samostatne, alebo ju možno jednoducho diaľkovo ovládať prostredníctvom aplikácie vo vašom smartfóne. Táto robotická kosačka sa preto skvele hodí na údržbu trávnatých plôch do 1 600 m2, ale v prípade jednoduchého tvaru, bez prítomnosti prekážok, si poradí s trávnikmi s rozlohou až 3 000 m2. Ak hľadáte robotickú kosačku v špičkovej kvalite, na ktorú sa budete môcť vždy plne spoľahnúť, potom je pre vás robotická kosačka Robomow RS 615U ideálnou voľbou.

Kľúčové vlastnosti robotickej kosačky Robomow RS 615U

  • Dažďový senzor
  • Robotická kosačka Robomow RS 615U zvládne svahy so sklonom do 36 %
  • Nastaviteľná výška kosenia v rozsahu 20 – 80 mm
  • Jednoduchá výmena nožov bez použitia náradia
  • Vysoký výkon
  • Aplikácia pre smart telefón na úpravu nastavenia a diaľkového ovládania
  • Ideálna pre trávniky do 1 600 m2
  • V prípade jednoduchého tvaru bez prekážok si kosačka poradí s trávnikmi až do 3 000 m2
  • 56 cm široký záber kosačky Robomow RS 615U
  • Kosenie do krajov na perfektnú úpravu povrchu
  • Jednoduchá inštalácia
  • Zabezpečenie proti krádeži

Vysoký výkon na dokonalé výsledky pri kosení

Robotická kosačka Robomow RS 615U je vybavená 26 V lítiovou batériou, ktorá poskytuje výkon 400 W, vďaka čomu si kosačka bez problémov poradí aj s náročnejším terénom. Na jedno nabitie vydrží robotická kosačka Robomow RS 615U v prevádzke 55 – 70 minút. Táto doba sa odvíja od náročnosti udržiavaného terénu. Doba nabíjania kosačky trvá 90 – 110 minút.

Jednoduché nastavenie pracovnej doby kosačky Robomow RS 615 U

Pri používaní kosačky Robomow RS 61 U stačí ľahko a rýchlo nastaviť vhodné pracovné obdobie. V závislosti od vami zvolených parametrov si kosačka následne sama zvolí činnosť tak, aby bol trávnik vždy dokonale upravený. Nie je preto potrebné nastavovanie konkrétnych časov na prácu. Po vybití batérie si kosačka Robomow RS 615U navyše sama nájde dobíjaciu stanicu podľa obvodového drôtu.

Nenáročná inštalácia robotickej kosačky Robomow RS 615U

Predtým, kým sa kosačka pustí do úvodného kosenia, je potrebné zamerať sa na jej inštaláciu. Tá sa vykonáva prostredníctvom pribalených súčastí a je veľmi jednoduchá a rýchla. Samotná inštalácia prebieha v 3 jednoduchých krokoch. Najprv pomocou priloženého pravítka natiahnete obvodový drôt, potom vyznačíte miesto pre nabíjaciu stanicu a stanicu zapojíte do elektrickej siete. Potom už len stačí odstrániť prekážky, ktoré by mohli zabrániť robotickej kosačke Robomow RS 615U v pohybe, a kosačka je ihneď pripravená začať pracovať.

Kvalitný nárazník na ochranu kosačky

Kosačka Robomow RS 615U je vybavená kvalitne spracovaným nárazníkom, ktorý zaručuje dokonalú ochranu kosačky, a to vďaka svojej tlmiacej funkcii. Nárazník zaistí, že sa kosačka bez problému dostane aj na horšie prístupné miesta, takže trávnik bude aj tu dokonale pokosený.

Jednoduchá údržba kosačky Robomow RS 615U

Na výmenu konkrétnych častí kosačky máte k dispozícii inštruktážne video, preto nie je nutné strácať čas odvážaním kosačky do servisu. Diely robotickej kosačky Robomow RS 615U sú kvalitne spracované, ale zároveň navrhnuté tak, aby ich výmenu zvládol naozaj každý. Servisné centrum v prípade potreby poskytne používateľovi pomoc na diaľku. Cez mobilnú aplikáciu jednoducho načítate prevádzkové údaje a naspäť získate dokonalú diagnostiku vášho problému.

Parametre a špecifikácia

Doba chodu
70 min (1,17 h) Hotovo!
Doba nabíjania
110 min (1,83 h) Hotovo!
Vlastnosti
Mobilná aplikácia Hotovo!

Akumulátor

Doba chodu
70 min (1,17 h) Hotovo!
Doba nabíjania
110 min (1,83 h) Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Mobilná aplikácia Hotovo!
Poznámka:
» Všetky Kosačky na trávu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Robomow RS 615U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Robomow RS 615U. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Robomow RS 615U.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií