AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Robomow RS 625 Pro

Zobraziť katalóg
Robomow RS 625 Pro
Robotická kosačka – batéria 4.5Ah/26V lítium, 56cm, 20–80mm, doba nabíjania batérie 90–110min, pracovná doba 55–70min, max. plocha 4000m2, Robomow App, ochrana proti krádeži+alarm, 20kg
Kód:  AMA001f Produktové číslo:  ACZPRD6200N Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Robomow RS 625 Pro


Zoznámte sa s robotickou kosačkou Robomow RS 625 Pro a zverte všetku starostlivosť o váš trávnik do jej rúk. Okrem dokonalého plne automatického kosenia trávnika tiež ušetrí peniaze, a predovšetkým drahocenný čas, ktorý budete môcť venovať svojej rodine. Stroje z radu RS sa radia medzi jedny z najlepších robotických kosačiek na našom trhu a bola skonštruovaná tak, že seká úplne sama, navyše sa môžete tešiť na veľmi jednoduchú obsluhu aj prostredníctvom mobilného zariadenia. Ešte v jednej veci je úplne inovatívna – základný servis a výmenu zásadných komponentov zvládne každý užívateľ sám doma napr. Výmenu nožov zvládnete sami a úplne bez použitia náradia.


Kľúčové vlastnosti

  • Záber 56 cm
  • Pracovný čas 55 – 70 minút
  • Vhodné pre záhrady s maximálnou plochou 2 600 – 4 000 m2
  • Ovládanie pomocou mobilného telefónu
  • Veľmi nízka hlučnosť pri prevádzke
  • Odolné za všetkých podmienok počasia, vrátane UV ochrany
  • Poháňané kolesá
  • Zabezpečenie proti krádeži PIN kódom alebo alarmom
  • Pokročilé sekanie pozdĺž okrajov – nezanecháva neposekaný pruh

Ideálna na veľké záhrady

Tento model je určený pre záhrady s plochou do 2 600 m2 pri ideálnom tvaru (obdĺžnik, štvorec). A ak je plocha bez prekážok, zvládne kosačka pokosiť až 4 000 m2. Bez obáv ju môžete použiť ako na prvé jarné sekanie, tak aj na vysokú trávu. Nezastaví sa pred ničím.

Robomow RS 625 Pro

Skvelé výsledky

Vďaka mimoriadne ostrým nožom a vynikajúcej ovládateľnosti bude dokonale pokosená celá záhradná plocha.

Robomow RS 625 Pro

Vysoký výkon

Pokročilá technológia kosenia, plávajúci kryt a pevné nože si poradia aj s tými najťažšími podmienkami ako je napr. vysoká tráva.

Robomow RS 625 Pro

Nestráca čas

Vďaka šírke kosenia – úctyhodných 56 cm budete mať trávnik posekaný behom krátkeho času. O to dlhšie si môžete krásne pokosený trávnik užívať.

Perfektná starostlivosť o trávnik

Záber 56 cm pokryjú hneď dva robustné nože poháňané silnými elektromotormi s veľmi nízkou hlučnosťou. Robomow RS 625 Pro zároveň využíva najmodernejší systém recyklácie pokosenej trávy, ktorá je nadrobno pokosená, zostáva ležať v trávniku a nie je ju potrebné zbierať. Tento spôsob recyklácie je veľmi prospešný pre samotný trávnik, pokosená tráva pri svojom rozklade uvoľňuje organickú hmotu a živiny. Navyše tráva obsahuje až 85 % vody, vďaka tomu nie je nutné trávnik toľko hnojiť a zavlažovať.


Jednoduché uvedenie do prevádzky

A ako táto kosačka funguje? Pri prvotnej inštalácii vytýčite pomocou obvodového drôtu a plastových kolíkov oblasť kosenia. Následne, v prehľadnom menu nastavíte týždenný program a tým všetka činnosť o trávnik z vašej strany končí. O zvyšok sa postará Robomow RS 625 Pro, v nastavený čas vyjde z nabíjacej stanice a upraví celú záhradu. Vy sa tak medzitým môžete venovať príjemnejším činnostiam.

Potom sa kosačka vráti späť do nabíjacej stanice a vyjde z nej až opäť pri ďalšej plánovanej akcii. Táto plne automatická prevádzka je zárukou, že o trávnik bude postarané aj keď budete dlhšiu dobu mimo domova.


Bohato vybavená a mimoriadne úsporná

Robomow RS 625 Pro disponuje pokročilými funkciami ako je napr. Sekanie pozdĺž okrajov, možnosť prejsť do ďalšej naprogramovanej oblasti, aj keď je potrebná prejsť chodník či terasu. Kosiť tak možno až v 4 rôznych zónach. Samozrejmosťou je tiež praktické zabezpečenie stroja proti odcudzeniu či dažďový senzor – v prípade, nepriaznivých podmienok, zájde kosačka do domčeka (k zakúpeniu samostatne) a na záhradu sa vydá opäť až pri priaznivom počasí. Spotreba energie je 27 kWh za mesiac, čo podľa tarifu je približne 85 Sk za mesiac, jej prevádzka je teda finančne nenáročná.


Jednoduchý servis a diagnostika svojpomocne

Vo výbave nechýba ani GSM modul s vloženou SIM kartou, vďaka čomu s vami bude kosačka komunikovať pomocou SMS správ. Kedykoľvek si teda môžete vyžiadať, v akom stave sa kosačka nachádza. Budete tak aj bezodkladne informovaný o prípadnej poruche. Navyše všetky prevádzkové dáta možno odoslať do servisného strediska – na diaľku je možné určiť príčinu poruchy, prípadne vám servisný technik môže poradiť, ako ju odstrániť. Ušetríte tým peniaze a čas prípadným odosielaním stroja do servisu.



Ovládajte sekanie na diaľku

S mobilnou aplikáciou Robomow App (kompatibilná s Android a iOS) a bezdrôtovou technológiou bluetooth bude úprava záhrady ešte jednoduchšia a pohodlnejšia ako kedykoľvek predtým.

Prehľad

Získate jedinečný prehľad o stave kosačky, plánoch a výsledkoch sekania.

 

Ovládanie

Chcete kosiť mimo týždenný plán? Jednoducho dajte skrze aplikáciu kosačke príkaz k činnosti. Rovnako tak jej môžete privolať späť do nabíjacej stanice a mnohé ďalšie.

Manuálny režim

Posekajte menšie trávnaté plochy mimo hlavnú zónu alebo sa presúvajte z jednej do druhej zóny prostredníctvom manuálneho režimu.

Vzdialený servis

Získajte okamžitú asistenciu, online diagnostiku a pomoc pri opravách z pohodlia domova.
 


Obsah balenia

  • Automatická kosačka RS 625 Pro
  • Základná stanica
  • Napájanie s 20-metrovým káblom
  • Návod na obsluhu
  • 6× kovový kolík pre pripevnenie stanice
  • Bluetooth

Doplňujúce informácie

Výška kosenia mm:
20 – 80 mm

Priemerná pracovná doba:
55 – 70 minút

Doba nabíjania:
cca 2 hodiny

Hlučnosť:
74 dB

Motory kosenia:
2× 200 W

Rozmery:
73,5 × 66 × 31 cm

Svahová dostupnosť:
vhodné pre trávnik s maximálnym sklonom 20° (36 %)

Systém kosenia:
Patentovaný mulčovací systém (trávny cyklus)
sekanie okrajov: dochádzaním z plochy k okraju
sekanie do čista JETI po obvodovom drôtu, kosí 3 cm mimo stredu kolesa

Typ trávy:
vhodné pre všetky trávne typy

Užívateľské rozhranie:
podsvietený LCD displej a zvuková signalizácia
dažďový snímač
intuitívne menu

Hmotnosť:
20 kg

Batéria:
4,5 Ah/26 V, LiFePO4

Modul GSM:
s vloženou SIM zadarmo na 3 roky, potom je možné za poplatok predlžovať

Počet podzón:
4 + 2 oddelené zóny


Poznámka:
» Všetky Kosačky na trávu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jakou vysílací frekvenci má obvodový drát? Aby se mi nerušila sekačka s elektronickým ohradníkem pro psa. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, je možné použít jako úzký průchod mezi zónami 1,2m širokou oblázkovou cestu, zvládne jí sekačka projet?

Diskusia a poradňa k Robomow RS 625 Pro
Príslušenstvo pre Robomow RS 625 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Robomow RS 625 Pro.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií