Ryobi RBPINMM1

Zobraziť katalóg
Ryobi RBPINMM1
Vlhkomer – Vlhkomer na mäkké drevo, tvrdé drevo, omietku a prevzdušnený betón, max. relatívna vlhkosť 85%, automatické vypnutie po 2 min. Pracovná teplota 10℃–40℃, rozsah vlhkosti 8.4%–51%, presnosť +/- 2MC%“.
Kód:  RYOBI655 Produktové číslo:  5133005032
Ryobi RBPINMM1 Predaj skončil

Ryobi RBPINMM1

Na meranie vlhkosti v domácnostiach vám dobre poslúži vlhkomer Ryobi RBPINMM1. Je vhodný na meranie vlhkosti dreva, či je pripravený na pálenie alebo na vaše drevospracujúce projekty. Praktická LCD obrazovka vám okamžite oznámi obsah vlhkosti. Vlhkomer Ryobi RBPINMM1 meria v rozsahu od 0 do 99,9 %. K dispozícii sú štyri režimy merania pre mäkké drevo, tvrdé drevo, sadru alebo betón. Na ľahké rozpoznanie okamžitej vlhkosti sú pripravené diódy, ktoré farebne rozlíšia stupeň vlhkosti materiálu. Zelená znamená suchý, žltá stredne vlhký a červená mokrý. Vlhkomer Ryobi RBPINMM1 je vybavený tlačidlom HOLD na odčítanie vlhkosti v zle prístupných miestach. Po jednej minúte nečinnosti sa vlhkomer automaticky vypne.

Kľúčové vlastnosti vlhkomeru Ryobi RBPINMM1

  • Na meranie vlhkosti materiálov je pripravený vlhkomer Ryobi RBPINMM1
  • Má štyri režimy pre mäkké a tvrdé drevo, sadru a betón
  • Meria v rozmedzí od 0 do 99,9 %
  • LED diódy farebne rozlišujú stupeň vlhkosti
  • Pre zle dostupné miesta je tu umiestnené tlačidlo HOLD
  • Vlhkomer Ryobi RBPINMM1 sa automaticky vypne po minúte nečinnosti

Možnosť predĺženia záruky na 3 roky po registrácii  TU.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ryobi RBPINMM1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ryobi RBPINMM1.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií