AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SAVO Start pack bazénová chemie

Zobraziť katalóg
SAVO Start pack bazénová chemie
4,7 3 hodnotení
Bazénová chémia vhodná pre bazény, multifunkčná, dezinfekcia, regulácia pH a proti riasam
Kód:  XXSAV001a13

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAVO Start pack bazénová chemie Predaj skončil

SAVO Start pack bazénová chemie

SAVO Start pack predstavuje súpravu určenú na všestranné použitie v bazénovej vode na reguláciu pH, dezinfekciu vody a na jej údržbu. Súčasťou súpravy je SAVO chloršok, SAVO pH-, Maxi tablety komplex 3 v 1 a tiež univerzálne meracie pH prúžky. Chloršok je prípravok v podobe granulátu, ktorý rýchlo zvýši koncentráciu chlóru v bazénovej vode. SAVO pH- je určené pre vodu so zvýšeným pH, ktorej hodnotu znižuje. Komplex 3 v 1 potom eliminuje množenie mikroorganizmov vo vode a účinne zaisťuje trvalé vločkovanie nečistôt. SAVO Start pack je ideálnou kombináciou prípravkov, ktoré váš bazén udržia v čistote, v správnej hodnote pH a bez nežiaducich mikroorganizmov.

Kľúčové vlastnosti SAVA Start Pack bazénovej chémie

  • Súprava prípravkov na reguláciu pH, dezinfekciu vody a jej údržbu
  • Súprava obsahuje SAVO chloršok, SAVO pH-, Maxi tablety komplex 3 v 1
  • Súčasťou sú tiež univerzálne meracie pH prúžky
  • Chloršok zvyšuje koncentráciu chlóru
  • SAVO pH- znižuje hodnotu pH
  • Maxi tablety komplex 3 v 1 eliminujú množenie mikroorganizmov
  • SAVO Start pack je vhodný na vnútorné aj vonkajšie bazény
  • Určené na úpravu a údržbu slanej aj sladkej vody

Dávkovanie a použitie SAVA pH-:
Dávkovanie je vždy závislé na aktuálnom pH a celkovom chemickom zložení vody. Za použitia prípravku SAVO pH- v množstve 10 g/m3 vody sa zníži pH o približne 0,1 – 0,2. Prípravok rozpustite v nádobe s vodou a potom aplikujte do bazéna. Ponechajte zapnutý filtračný systém a po dostatočnom premiešaní v celom objeme bazéne vykonajte kontrolné merania pH a prípadne prípravok aplikujte opakovane. Pri aplikácii vždy používajte ochranné rukavice a okuliare. Prípravok dávkujte do pripravenej vody a nie naopak. Nikdy nemiešajte s inými prípravkami. Skladujte v uzavretej nádobe na suchom a pred priamym slnečným svetlom chránenom mieste pri teplotách 5 – 25 °C a mimo dosahu detí. Pri práci s prípravkom nekonzumujte žiadne potraviny a nápoje.

Dávkovanie a použitie SAVA Chloršok:
Pred použitím sa odporúča upraviť hodnotu pH bazénovej vody na 7,1 – 7,5. Je dôležité používať testovaciu súpravu na meranie aktívneho chlóru v bazénovej vode. Odporúčaná dávka je 7 – 22 g na m3 vody. Po napustení bazéna čistou pitnou vodou, po odstávke, kedy nie je problém s kvalitou vody a na pravidelnú údržbu je možné použiť nižšie dávkovanie. Naopak pri použití úžitkovej vody, dlhšej odstávke alebo pri probléme s kvalitou vody použite hornú hranicu uvedeného dávkovania. Prípravok rozpustite v nádobe s vodou a potom aplikujte do bazéna pri zapnutom filtračnom systému. V prípade aplikácie šokovej dávky chlóru nesmú byť v bazéne prítomné osoby.

Dávkovanie a použitie SAVA Maxi tabliet komplexu 3 v 1:
Pred použitím upravte hodnotu pH bazénovej vody na 7,1 – 7,5 (za pomoci produktov SAVO pH + alebo SAVO pH -). Je nevyhnutné používať testovaciu súpravu na meranie aktívneho chlóru v bazénovej vode. Pridávajte každých 6 – 8 dní 1 – 2 tablety na 20 – 30 m3 vody, a to v závislosti od teploty vody a obsahu aktívneho chlóru. Tablety slúžia na udržiavanie stabilnej hladiny voľného chlóru pri vyhovujúcej kvalite vody, rozpúšťajú sa postupne a zároveň sa voľný chlór odbúrava. Pri aplikácii používajte ochranné rukavice a okuliare, prípravok dávkujte vždy do pripravenej vody a nie naopak. Nikdy nemiešajte s inými prípravkami. Skladujte v uzavretej nádobe na suchom a pred priamym slnečným svetlom chránenom mieste pri teplotách 5 – 25 °C a mimo dosahu detí. Pri práci s prípravkom nekonzumujte jedlo ani nápoje.

Doplňujúce informácie:

Obsah balenia:
Savo tablety Komplex 3 v 1 Maxi 1 kg
Chlór Šok 900 g
Ph 1,2 kg
Univerzálne meracie prúžky

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Multifunkčná, Dezinfekcia, Regulácia pH, Proti riasam Hotovo!
Vhodný pre
Bazény Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Multifunkčná, Dezinfekcia, Regulácia pH, Proti riasam Hotovo!
Vhodný pre
Bazény Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAVO Start pack bazénová chemie.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií