Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Scheppach PL45

Zobraziť katalóg
Scheppach PL45
Okružná píla – ponorná, vrátane 2×700mm lišty a spojky líšt, príkon 1010W, 230V/50Hz, 5500 ot./min, plynulé nastavenie hĺbky rezu, vodiaca lišta 70cm, integrovaný vývod na odsávanie prachu, priemer kotúča 145mm, hmotnosť 6.20kg
Kód:  GAR406ch Produktové číslo:  5901803905

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Scheppach PL45

Pracujete často s drevom a zakladáte si na perfektne rovnom a čistom reze? Už nebudete potrebovať žiadne drahé nástroje v podobe formátovacích či stolových píl! S týmto šikovným pomocníkom zvládnete všetky úkony bez najmenších problémov, za zlomok času a s mnohonásobne nižšími nákladmi. Špičková ponorná píla Scheppach PL45 je toho príkladom a verte alebo nie, budete prekvapení, čo všetko zvládne. Na rozdiel od svojho väčšieho predchodcu (PL55) disponuje kompaktnejšími rozmermi, menším pílovým kotúčom a ochranou proti preklopeniu pri rezaní pod veľkým uhlom. Všetky prednosti však zostali zachované, takže sa môžete tiež tešiť na poriadneho pracovného pomocníka za rozumnú cenu.

Kľúčové vlastnosti ponornej píly Scheppach PL45

  • Všestranná ponorná píla za perfektnú cenu
  • Plynulé nastavenie hĺbky rezu a sklonu píly
  • Dve 700 mm vodiace lišty vrátane spojky
  • Mäkčená rukoväť pre pohodlné držanie
  • Kryt kotúča s integrovaným vývodom pre odsávanie
  • Použitie ako píla okružná, stolová aj ponorná
  • Vynikajúci prerez až 45 mm
  • Kvalitný 145 mm kotúč

Ponorná píla je všestranný pomocník

Výkonná píla Scheppach PL45 je univerzálny nástroj, ktorý vďaka svojej prepracovanej konštrukcii zvládne širokú škálu úkonov, pri ktorých nemá obyčajná píla vôbec šancu. Ide vlastne o okružnú pílu s vodiacou lištou, avšak s väčším množstvom individuálnych riešení.

Ponorná píla ponúka možnosť plynulého nastavenia hĺbky rezu (až 45 mm), ktorá zabezpečí, že môžete začať rezať na akomkoľvek mieste sa vám zapáči. Je to ideálne riešenie pre vyrezávanie otvorov napríklad pre umývadlo či varnú dosku. Problém nebude ani s odrezaním parkety hneď pri stene bez toho, aby ste poškodili povrch okolo. Keď sa všetky tieto výhody spoja s vodiacou lištou, dosiahnete nádherne presný rez bez ostrých hrán. S nastavením náklonu (0 – 45°) sa otvárajú nové možnosti a uľahčenie, keď hladko zarovnáte rôzne okraje, skrátite dvere alebo môžete aj ryhovať dosky.

Výkon a výbava ponornej píly Scheppach PL45

Srdcom ponornej píly Scheppach je výkonný elektromotor s príkonom 1 010 W. Ten dokáže roztočiť 145 mm kotúč až na 5 500 otáčok za minútu. Celkovo prepracované telo je dobre vyvážené a vyrobené z vysokokvalitných a odolných materiálov, ktoré zabezpečia dlhodobú životnosť a spoľahlivosť. Pre maximálne komfortnú prácu a pevné uchopenie dobre poslúži ergonomické držadlo s protišmykovou úpravou. Po stránke bezpečnosti je nutné spomenúť ochranný kryt kotúča s integrovaným vývodom pre odsávanie prachu a ochranu proti preklopeniu stroja integrovanú priamo v ráme.

 

Parametre a špecifikácia

Výkon
1 010 W Hotovo!
Priemer kotúča
145 mm Hotovo!
Hmotnosť
6,2 kg Hotovo!

Vlastnosti

Výkon
1 010 W Hotovo!
Priemer kotúča
145 mm Hotovo!
Hmotnosť
6,2 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vodící lišta 700mm je jen jedna, nebo jsou 2? Ostatní shopy mají v nabídce +2 vodící lišty. děkuji

Diskusia a poradňa k Scheppach PL45
Príslušenstvo pre Scheppach PL45 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Scheppach PL 45.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií