AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Segway Navimow i108E

Zobraziť katalóg
Segway Navimow i108E
Robotická kosačka '- rozměry 545 × 385 × 285 mm, hmotnost 10,9 kg, doporučená plocha sečení 800 m2, výška sečení 20 - 60 mm, šířka záběru 18 cm, akumulátor 5.1 Ah, doba sečení na jedno nabití 120 min, doba nabíjení 180 min, max. sklon svahu 30%, hladina hluku 58 dB (A), úroveň ochrany IP66, EFLS 2.0, virtuální hranice, systematický vzor sečení, automatické nabíjení, asistované mapování, vyhýbání se překážkám s VisionFence, připojení IoT Wi-Fi, Bluetooth, 4G (volitelné), ovládání pomocí aplikace, přizpůsobení se počasí, nastavení výšky sečení manuální
Kód:  SEGsek001 Produktové číslo:  SGW-I108E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Segway Navimow i108E

Robotická kosačka Segway Navimow i108E dokonale pokosí vašu záhradu. Dokáže pokosiť aj stredne veľké trávniky s rozlohou až 800 m2. Disponuje inovatívnymi technológiami, vďaka čomu nie sú na jej prácu potrebné žiadne obvodové drôty. Systém Exact Fusion Locating 2.0 zaistí určenie polohy kosačky s vysokou presnosťou na 1 cm. Kosačka pritom kosí záhradu systematicky podľa plánovaného vzoru. Poradí si s až 30 % svahmi a umožňuje nastavenie výšky kosenia na 2 – 6 cm. Automaticky mapuje terén pomocou funkcie MapAssist a vďaka kamere integrovanejdo kosačky vie rozpoznať viac ako 20 typov prekážok. Poháňa ju Li-Ion batéria s kapacitou 5 100 mAh, ktorá ju na plné nabitie udrží v prevádzke 120 minút.

Kľúčové vlastnosti robotickej kosačky Segway Navimow i108E

  • Robotická kosačka vhodná na stredne veľké trávniky s rozlohou až 800 m2
  • Možno ju ovládať odkiaľkoľvek
  • Systém Exact Fusion Locating 2.0 zaistí určenie polohy kosačky s vysokou presnosťou na 1 cm
  • Kosačka Segway Navimow H3000E kosí záhradu systematicky podľa plánovaného vzoru
  • Poradí si s až 30 % svahmi
  • Umožňuje nastavenie výšky kosenia na 2 – 6 cm
  • Automaticky mapuje terén pomocou funkcie MapAssist
  • Vďaka kamere integrovanej do kosačky vie rozpoznať viac ako 20 typov prekážok
  • Kosačka je vybavená 3-nožovým žacím systémom
  • Poháňa ju Li-Ion batéria s kapacitou 5100 mAh
  • Ponúka pripojenie WiFi aj Bluetooth
  • Farebné vyhotovenie: strieborno-červeno-čierne

Robotická kosačka Segway Navimow i108Eperfektne pokosí trávnik za vás

Robotická kosačka Segway Navimow i108E vyniká mimoriadne tichou prevádzkou.. Vybavená je 3-nožovým žacím systémom, ktorý precízne pokosí každý trávnik. Kosačka disponuje vodoodolnosťou IP66. Ponúka pripojenie WiFi aj Bluetooth, vďaka čomu je možné pohodlne ovládať cez aplikáciu. Automaticky sa nabíja. Balenie obsahuje taktiež nabíjaciu stanicu, napájací zdroj aj náhradné nože a skrutky. Robotická kosačka Segway Navimow i108E perfektne pokosí trávnik za vás.

Rozmery:
54,5 × 38,5 × 28,5 cm

Hmotnosť:
10,9 kg

Poznámka:
» Všetky Kosačky na trávu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se dotázat ohledně záruky u tohoto výrobku uvádí většina prodejců různých nabídek záruku 36 měsíců. Kdežto Alza.cz má u tohoto produktu pouze zákonnou záruku 24 měsíců. Můžete mi prosím napsat jak to tedy je? Děkuji. Čapka

Dobrý den, bude tento model ještě v prodeji, když se jedná o novinku nebo musíme hledat u jiných prodejců ? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Segway Navimow i108E
Príslušenstvo pre Segway Navimow i108E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Segway Navimow i108E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Segway Navimow i108E.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií