Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sharks All in One Weld

Zobraziť katalóg
Sharks All in One Weld
Sada náradia – sada obsahuje aku vŕtačku, okružnú pílu, chvostovú pílu, uhlovú brúsku, zváračku, 1× batériu 4Ah a nabíjačku
Kód:  SHR1907 Produktové číslo:  SHK549 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sharks All in One Weld

Potrebujete viacúčelovú sadu náradia pre domácich majstrov? Pracujete často vonku a obťažuje vás pri tom ťahať elektrické káble? Praktická sada náradia All In One Weld značky Sharks určite poteší každého, kto potrebuje majstrovať v domácnosti alebo prechodne pracovať v miestach mimo dosahu elektrickej siete. Sada obsahuje aku vŕtačku, okružnú pílu, chvostovú pílu, uhlovú brúsku, zváračku, batériu 4AH a nabíjačku. S jedinou nabíjačkou a akumulátorom ľahko nabijete všetko aku náradie značky Sharks. Na náradí každý majster určite ocení jeho prepracovaný ergonomický dizajn. Sada  tak bude vhodná nielen pri práci v dielni, ale aj v byte, okolí domu či chalupy.

Kľúčové vlastnosti sady náradia Sharks All In One Weld

  • Kvalitné náradie značky Sharks vhodné do každej domácej dielne
  • Nabíjačka a 18 V batéria kompatibilná pre všetko aku náradie sady All In One Weld
  • Aku vŕtačka s max. výkonom 18 V s praktickým LED osvetlením plochy
  • Okružná 18 V píla určená na rezanie dreva a podobných materiálov
  • Akumulátorová píla chvostovka na presné a rýchle rezanie dreva, kovu a ocele
  • Aku uhlová brúska na ľahké rezanie a brúsenie
  • Kvalitný zvárací invertor vhodný na zváranie oceľových konštrukcií a väčšiny kovových materiálov
  • Prepracovaný ergonomický dizajn náradia Sharks
  • Sada kvalitného náradia vhodná do každej domácej dielne

Aku vŕtačku Sharks SHK493 ocení každý domáci kutil

Praktickú aku vŕtačku Sharks ocení každý domáci majster ako pri práci v byte, tak v dielni, okolo domu či na záhrade. Jej prepracovaná ergonomická konštrukcia vám uľahčí realizovať vaše hobby a domáce projekty. Prenos sily zabezpečuje dvojrýchlostná prevodovka. S rýchloupínacím skľučovadlom ľahko vymeníte potrebné príslušenstvo s max. priemerom 13 mm v priebehu niekoľkých málo sekúnd. Na aku vŕtačke Sharks každý domáci majster určite ocení jej novinku v podobe intenzívneho LED osvetlenia, s ktorým bude vŕtanie oveľa presnejšie a bezpečnejšie. Aku vŕtačka je dodávaná s kovovou sponou umožňujúcou jej ľahké pripevnenie na opasok.

Okružná píla Sharks SHK494 na jednoduché rezanie dosiek a dosiek

Akumulátorová okružná píla Sharks sa stane praktickým pomocníkom každého domáceho majstra pri rezaní doštičiek či dosiek bez ohľadu na miesto. Pri práci s aku okružnou pílou nebudete musieť pri práci riešiť zapojenie píly do zásuvky, lebo ju poháňa 18 V Li-lon batéria. S dostatočne veľkým kotúčom s priemerom 165 mm a výkonným motorom odreže píla drevo rôznej tvrdosti bez najmenších problémov.

S rezaním stĺpikov a trámov pomôže chvostová píla SHK495

Chvostovú pílu oceníte najmä vo chvíľach, kedy potrebujete odrezať trámik, fošňu či urobiť výrez do drevenej podlahy. Táto píla navyše zvládne aj rezanie kovových materiálov. Píla je poháňaná 18 V Li-lon akumulátorom radu All In One. Výkonný motor píly zvládne prerezanie dreva až do 100 mm a do ocele až 10 mm. Krútiaci moment píly nastavíte v 21 + 1 stupňoch. Praktické LED osvetlenie pracovnej plochy vám zaručí presnejšiu a bezpečnejšiu prácu s pílou. Tú si navyše vďaka kovovej spone ľahko pripevníte na opasok.

Uhlová brúska Sharks SHK 497 je ideálnym pomocníkom na brúsenie a rezanie

Akumulátorová uhlová brúska Sharks predstavuje kompaktnú praktickú flexku s prepracovaným ergonomickým dizajnom. Využijete ju pri brúsení zvarov, rezaní obkladov, kovov, brúsení nástrojov a pod. Na brúske iste oceníte rýchloupínací kryt a kotúč s priemerom 115 mm, ktorý je predurčený predovšetkým na jemnejšie práce menšieho rozsahu.

Zvárací invertor SHK498 ideálny na zváranie oceľových konštrukcií

Zvárací invertor SHK498 predstavuje praktický kúsok dielenského náradia, ktorý je určený na zváranie najmä oceľových konštrukcií či kovových materiálov, napr. nelegovanej a legovanej ocele. Táto kvalitná zváračka disponuje funkciami arc force a hot start. Súčasťou zváračky Sharks je zvárací kábel s ukostrovacou svorkou, zvárací kábel s držiakom elektród, zvárací štít a kefu/kladivko.

Bezproblémové nabíjanie Li-lon akumulátorov s nabíjačkou Sharks

Originálna nabíjačka Sharks s menovitým výkonom 60 W je výhradne určená na nabíjanie akumulátorov náradie radu All in One. Nabíjačka sa postará o bezproblémové nabitie Li-lon akumulátorov. Nízka hmotnosť zariadenia je zárukou jednoduchej manipulácie s nabíjačkou. Iba s originálnym príslušenstvom budete mať istotu 100 % kompatibility s akumulátormi značky Sharks.
 

Zvárací invertor SHK498
Napätie/ frekvencia:
230 V/50 Hz

Menovitý prúd:
23 A

Napätie naprázdno:
65 V

Výstupné napätie:
20,8 – 24,8 V

Rozsah zváracieho prúdu:
20 – 120 A

Účinnosť:
85 %

Trieda izolácie:
F

Trieda ochrany:
IP21S

Použiteľné elektródy:
2 – 4 mm (rutilové, bázické)

Rozmery:
32 × 17 × 29 cm

Hmotnosť:
4,8 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sharks All in One Weld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sharks All in One Weld. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sharks All in One Weld.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií